.

.

New
Zár Hook Szett Szőnyeg Otthoni Dekoráció Előre Nyomtatott Vászon Retesz Szőnyeg Horog a Felnőttek 23.6x15.7 (Előre Nyomtatott Vászon)

Zár Hook Szett Szőnyeg Otthoni Dekoráció Előre Nyomtatott Vászon Retesz Szőnyeg Horog a Felnőttek 23.6x15.7 (Előre Nyomtatott

HUF 4453.65

Készleten
Rendelhető

????ELŐRE NYOMTATOTT VÁSZON : A HAZA retesz horog készletek a PRREPRINTED VÁSZON, hogy az emberek teljes könnyebb. ????DESIGN : Ez a Haza szőnyeg, egyedi minta, lépésről lépésre, egy melegen otthoni légkör.Tökéletes ajándék lakberendezés.Hogy reteszt hook szett kifejezni őszinte áldást, a gyermekek,a szülők,a barátok, vagy egy ajándékot, hogy te magad! ????ANYAG : kiváló minőségű 100% Akril,elég különböző színek elővágott fonalak,magas minőségű vászon,színes kártyák, illetve horgolt eszközök. ????MÉRET N LÉPÉS : 23.6"x15.7" .Könnyen megtanulják, majd kövesse a fenti lépéseket, hogy befejezze a horog zár készlet projekt, hurok,horog, majd húzza!. ????ALKALOM : Ez latchkits tökéletes arra, hogy egy gyönyörű szőnyeg a lakberendezés, párna, szőnyeg,párna,falon függő többet.Szőnyeg Mérete : 23.6"x15.7".Csomag Méret : 13*9.5*1.5. Ez egy fajta kézi működik, mint cross stitch, illetve a kezdők is gyorsan mester.A végtermék lehet egy otthon kijelző, otthon dekoráció, párna, stb.A csúszásmentes tervezés nem engedi, hogy a párna csúszik le könnyen.Az is nagyon biztonságos a használata, mint egy lábtörlő.Jó Csomagot, akkor alkalmas arra, hogy egy ajándék a család és a barátok.Zár Horog Készlet.Egy pihentető időtöltés is lehet alkalmazni, oktatási, vagy theraputical célokra.A design kézzel festett fel a szövés szálak.Jön a kötelező felvételt befejezni a bökkenő.Ez a csomag tartalmaz egy nagy lyuk mono vászon, előre vágott akril fonal, egy retesz horog eszköz utasításokat.Kész Méret : 23.6"x15.7".Design : Haza.Vászon : Előre Nyomtatott.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak