.

.

New
10 DB Szilikon-Ujj Kiságy Gél Ujját Védelmezők, Ujj Kötés - Új Lélegző Ujját Sapkák Lyukak Ujját, Repedés, Ekcéma, a Ravaszon, Hólyagok, Törött Lábujj (Fehér)

10 DB Szilikon-Ujj Kiságy Gél Ujját Védelmezők, Ujj Kötés - Új Lélegző Ujját Sapkák Lyukak Ujját, Repedés, Ekcéma, a Ravaszon,

HUF 1213.65

Készleten
Rendelhető

????SOFT & KÉNYELMES SZILIKON GÉL Újonnan tervezett ujját kiságy "lyukat lélegzik", a grade gél, puha, kényelmes, barátságos, hogy a bőrön, tartós, újrafelhasználható. ????AZONNALI ENYHÜLÉST & ÉRDEKÉBEN Ujját védő őrség védi ujjait a súrlódás, nyomás hatású.Segíts, hogy enyhíti ujját, ízületi gyulladás, kukorica, hólyagok, kallusz, ujj repedés, dermatitis, ujj zsibbad az ujjam & ujját ízületi gyulladás. ????JOBB, MINT a KÖTÉS, A gél hüvelykujj fedezni lehet megnyugtatni pedig hidratálja a bőrt, megkönnyebbülés fájdalom eltört a keze ügyében, vagy sérült ujját.Újrafelhasználható & tartós, nem mérgező, íztelen, szagtalan, valamint latex-szabad!Újra után kézi mosás vízzel, a levegő száraz. ????MULTI-PURPOSR .. A szilikon-ujj ujjú hatékonyan védi az ujjait, míg a fizikai tevékenység, vagy más napi munka.Tudja használni a kezét, ravaszkodó, gépelés, nyomtatás, festés, elektromos javítás, épület munka, kerti munka, több. ????MIT KAP - Beleértve a 10 DB kesztyű ujj a többszöri használatra.Biztosítunk gondtalan után eladó garancia, valamint a barátságos kiszolgálás! ✔Próbáld ki te is imádni fogják!!.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak