.

.

New
ONV Kézi üvegvágó Tartományok 2mm-20mm – Levehető, Állítható Fej – Többszörös Felhasználás – Gyémánt-Karbid Csúcs -, Üveg Vágás/Palack/ólomüveg/Csempe/Tükör/Mozaik.

ONV Kézi üvegvágó Tartományok 2mm-20mm – Levehető, Állítható Fej – Többszörös Felhasználás – Gyémánt-Karbid Csúcs -, Üveg Vágás/Palack/ólomüveg/Csempe/Tükör/Mozaik.

HUF 1348.65

Készleten
Rendelhető

????VÁGJA az ÜVEGET, HOGY a TÖKÉLETESSÉG – Vagy lenyűgözni a pohár szerszám?Vagy azt akarod, hogy emlékezetes üveg művészeti alkotások?Akkor van biztosítva ezzel gyémánt keményfém, üveg forgácsoló eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy csökkentsék bármilyen típusú üveg könnyedén. ????ADJSUTABLE FEJ – Ellentétben a legtöbb más szerszámok, a üvegvágó állítható, levehető, valamint három vágási tartomány; 2-6mm, 6-10mm-10-20mm a precíziós vágás, nagyobb rugalmasság. ????KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ – Az üveg vágás eszközt nem igényel különleges képesség, hogy használja.Akár az első alkalommal, illetve az 1000 alkalommal vágás üveg, meg fogja találni ezt az eszközt nagyon egyszerű használni, hogy a legjobb üveg darabok.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van a termékeinket, segítünk megoldani a problémát!. ????OLAJ ADAGOLÓ – Ez az üvegvágó jön egy automatikus olaj adagolóval, amely biztosítja, hogy az üveg a vágások sima, ezáltal megakadályozza a váratlan törések, ami karcolások, hogy romlik a minőség a pohár. ????TÖBBSZÖRÖS FELHASZNÁLÁS – keres egy üveg szerszám, hogy fel kell használni az egyéb vágási munka is?Van önnek szüksége egy ilyen vágó fel lehet használni mozaik, csempe, valamint ólomüveg is.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak