.

.

New
QJWGJA Cseppentő 100 Eldobható Műanyag Airbrush Festék Pipetta Szem HOZNÁ Átviteli Folyadék Mix ne szivároghasson (Szín : Világos)

QJWGJA Cseppentő 100 Eldobható Műanyag Airbrush Festék Pipetta Szem HOZNÁ Átviteli Folyadék Mix ne szivároghasson (Szín : Világos)

HUF 5292.00

Készleten
Rendelhető

Tartós, szivárgásmentes, könnyű kitölteni.Ez egy műanyag pipetta szem hozná a airbrush folyékony átadása.Tökéletes airbrush amatőr, akik egy csomó különböző színű festékek a modellek.Eldobható műanyag eyedroppers, hogy csak a megfelelő méret.hogy kis mennyiségű festék a airbrush festék kupa.Alkalmas gyógyszer, kozmetikai folyadék.Tökéletes megoldás, hogy a mérés pontos összegeket a pigmentek nélkül-káosz.Nagy festékszóró, illetve a keverés csak a megfelelő mennyiségű paint The eyedroppers könnyebb, hogy az összeg a festék, hogy kell, ahelyett, hogy ömlött, vagy mártással, a festék, az eredeti bottle Graduated Folyékony Átutalás Pipettes Can használt átadó vagy keverés bármilyen liquid Inexpensive eldobható műanyag eyedroppers, hogy lesz, de a legerősebb oldószerek Osztások 1,5 ml Specifications : Anyag : Plastic Color : Transparent Package tartalmaz : 100 x Droppers Item Méret : Kb. 78 x 15mm / 3.07 x 0.59" (L x D) Elem, Súly : Kb. 1,0 g / 0.03 oz (Egy Pipetta) Mennyiség : 1 Doboz/100 Pcs Note : 1. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm! 2. Kérem, engedje meg, 1-3mm mérési eltérés miatt kézi mérés.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak