.

.

New
MGHLB Köszönöm Matricák Tekercs, 1000PCS 1.5 Szív Alakú Matricákat, Kerek, Virágos Kraft Papír Öntapadó Címke Támogatása A Kis Üzleti(2 Tekercs, 500 DB Per Roll)

MGHLB Köszönöm Matricák Tekercs, 1000PCS 1.5 Szív Alakú Matricákat, Kerek, Virágos Kraft Papír Öntapadó Címke Támogatása A

HUF 1348.65

Készleten
Rendelhető

【Magas Minőségű Anyagok】 Matricák készülnek a kiváló minőségű kraft papír, egyértelmű, Hogy "Köszönöm" van nyomtatva. 1.5" szív alakú köszönöm címkék, kerek, virágos köszönöm öntapadós címkék, hogy megfeleljen a különböző igényeket. 【Erős Ragasztó】 Ezek köszönöm a címkék könnyen héja, vagy botot, jó minőségű papír matricák, nem könnyen fog leesni, nem hagy semmilyen nyomot a felületen, amikor eltávolították. 【Csomag tartalma】 2 tekercs (500 matricák per roll), összesen 1000 matricák.Az átmérője minden matrica 1,5 inch (körülbelül 3,8 cm). 【Több Célra】 A matricák kényelmes, gyors használat, illetve tartsák be hát, hogy a legtöbb felületek, például táskákat, üveg, doboz, műanyag, csomagolás, boríték, stb.Nagyon alkalmas köszönöm lapok, borítékok, ajándék dobozok, zsákok, karton, stb. 【Széles körben Használt】 Tökéletes, elegáns köszönöm matricák nagyon alkalmas, fesztiválok, esküvők, születésnapok, bulik, ajándékok, vagy cégek, online kiskereskedők, butikok, valamint a kis üzletek, a táskák, szövetek, ajándék doboz, stb.Köszönöm matricák egy egyszerű, őszinte módon, hogy kifejezze a háláját, hogy az ügyfelek, vagy a barátok.Köszönjük, hogy támogatja a kisvállalkozásokat. √MGHLB használ vastag kraft papír, ami nem könnyű viselet. √Összesen 1000 PCS elég a kisvállalkozások számára, hogy hosszú idő. √4 féle kombináció, minden kombináció 2 különböző stílusú, egyszerű, szép, alkalmas a különböző csomagolásban. √A címkét, matricát, könnyen levált a papírhenger, meg botok hát a legtöbb felületen, nem könnyű leesni. √Díszíteni a csomag teljesen, add személyiség a termékek lenyűgözni a vevőket, ügyfeleket, hogy veszek megint.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak