.

.

New
MGHLB 1.5 Köszönjük, Hogy Támogatja A Small Business Matricák, Kraft Papír Öntapadó Címke (2 Tekercs, 500 Címkék Per Roll)

MGHLB 1.5 Köszönjük, Hogy Támogatja A Small Business Matricák, Kraft Papír Öntapadó Címke (2 Tekercs, 500 Címkék Per Roll)

HUF 8613.00

Készleten
Rendelhető

【Magas Minőségű Anyagok】 Magas minőségű matrica készülnek a kiváló minőségű kraft papír, egyértelmű, Hogy "Köszönöm" nyomtatva, egy piros szív alakú.Egyszerű minták is illeszkedik lesz.Ez nem könnyű, hogy ránc vagy szakadás, valamint környezetbarát, tartós. 【Erős Ragasztó】 Ezek köszönöm a címkék könnyen héja, vagy botot, jó minőségű papír matricák, nem könnyen fog leesni, nem hagy semmilyen nyomot a felületen, amikor eltávolították. 【Csomag tartalma】 2 tekercs (500 matricák per roll), összesen 1000 matricák.Az átmérője minden matrica 1,5 inch (körülbelül 3,8 cm). 【Több Célra】 A matricák kényelmes, gyors használat, illetve tartsák be hát, hogy a legtöbb felületek, például táskákat, üveg, doboz, műanyag, csomagolás, boríték, stb.Nagyon alkalmas köszönöm lapok, borítékok, ajándék dobozok, zsákok, karton, stb. 【Széles körben Használt】 Tökéletes, elegáns köszönöm matricák nagyon alkalmas, fesztiválok, esküvők, születésnapok, bulik, ajándékok, vagy cégek, online kiskereskedők, butikok, valamint a kis üzletek, a táskák, szövetek, ajándék doboz, stb.Köszönöm matricák egy egyszerű, őszinte módon, hogy kifejezze a háláját, hogy az ügyfelek, vagy a barátok.Köszönjük, hogy támogatja a kisvállalkozásokat. √MGHLB használ vastag kraft papír, ami nem könnyű viselet. √Összesen 1000 PCS elég a kisvállalkozások számára, hogy hosszú idő. √4 féle kombináció, minden kombináció 2 különböző stílusú, egyszerű, szép, alkalmas a különböző csomagolásban. √A címkét, matricát, könnyen levált a papírhenger, meg botok hát a legtöbb felületen, nem könnyű leesni. √Díszíteni a csomag teljesen, add személyiség a termékek lenyűgözni a vevőket, ügyfeleket, hogy veszek megint.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak