.

.

New
Gallity Jóga Blokkok, Jóga Tégla, Latex-Mentes EVA Hab Tégla hogy a Stabilitást, Egyensúlyt - Könnyű Blokk Fitness Edzés, Pilates, Edzés, Fitness, Konditerem (Narancssárga)

Gallity Jóga Blokkok, Jóga Tégla, Latex-Mentes EVA Hab Tégla hogy a Stabilitást, Egyensúlyt - Könnyű Blokk Fitness Edzés, Pilates,

HUF 255.15

Készleten
Rendelhető

✅ 100% - os KÖRNYEZETBARÁT ANYAGOK : Ezek a könnyű jóga tégla készült tartós, sűrű EVA hab a csúszásgátló felülettel, illetve ferde élű az egyszerű, kényelmes, izgalmas.Még akkor is, ha izzad, majd fenntartani a markolat. ✅ SEGÍT, HOGY A LEGTÖBBET A JÓGA GYAKORLÁSA : a Jóga blokkok biztosítják az egyensúlyt, az állandóságot szükség, jóga gyakorlatok, hogy segítsen optimális összehangolása, mélyebb jelent, de nagyobb erőt.Használja a jóga blokkok a legjobb eredmény elérése érdekében a jóga pózok!. ✅ , HOGY NEHÉZ JELENT KÖNNYEBB Hozzá a jóga blokkok, hogy a gyakorlatok nem csak megnehezíti a jóga pózok könnyebb kezdőknek, de ők is kínálnak a megfelelő mennyiségű támogatást azok a sérülések, vagy fizikai korlátai. ✅ NEM CSAK A JÓGA : A jóga tégla több-cél : a méret vagy A design a blokkok lehetővé teszi, hogy helyezze függőlegesen, vízszintesen, vagy a saját oldalán, amely gyorsan létrehozza a lehetőségek köre, extra magas támogatást. ✅ SEGÍT, HOGY A LEGTÖBBET A JÓGA GYAKORLÁSA : a Jóga blokkok, elmélyítésére, s megnyúlt a nyújtások, javítása, erőt, egyensúlyt, igazítás.Tégla is támogatja vissza meghajlik, majd válassza ki az álló vagy ülő jelent, hogy az ön számára egy biztonságos, kényelmes alapítvány.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak