.

.

New
ACALEPH Okos Szemüveg, testre Szabható LED világít Szemüveg Bluetooth Partik,Fesztiválok,Villogó Kijelző DIY Funkció,Vezérlő által APP,USB Újratölthető,Ajándék Audlts meg a Gyerekeket(Fehér Fény)

ACALEPH Okos Szemüveg, testre Szabható LED világít Szemüveg Bluetooth Partik,Fesztiválok,Villogó Kijelző DIY Funkció,Vezérlő

HUF 5398.65

Készleten
Rendelhető

【4 DIY MÓD】Szöveg : Állítsa be a sebességet, illetve a hatás a szerkesztés után a szöveg.Animáció : Válassza ki, hogy statikus vagy dinamikus animáció, vagy DIY képek.Majd nyomja meg a gombot 31 animációk, ha nincs Bluetooth.Ritmus : Játszani helyi zenét a telefon, majd válassza ki a ritmus hatása.A szemüveg lehet azonosítani, hogy a külső hangok, hogy ellenőrizzék a ritmus hatása.Graffiti : Válassza ki a 3 féle fényerő kefék, hogy graffiti, mentse el, majd a kijelzőn a kreatív graffiti az animáció mód. 【Egyszerű Művelet, valamint a Multi-Nyelv】Töltse le az Alkalmazást szerint a felhasználói kézikönyv, majd csatlakoztassa a szemüveg után bekapcsolja a Bluetooth; 10 nyelvek közül lehet választani a beállítási felület.Ez az Alkalmazás támogatja az IOS illetve Android rendszerek. 【Hordozható, Kényelmes】anyaga ABS műanyag, amely biztosítja az erős ütésállóság jó szívósság, a kényelmes illeszkedést.A könnyűsúly tervez kényelmesen megfelel az arcát.A szilikon orr pad van egy légrés, valamint csúszásmentes ami akkor kényelmes viselet. 【Munka Hosszú távú】USB Töltés egyszerű, kényelmes.Ez a munka 5 óra töltés után 1 órával. 【Multi-felvétel Használata】Alkalmas Fesztiválok, Felek, Rave, Születésnap, Jelmezek, Végzi.Mutasd ki a kreativitás.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak