.

.

New
ACALEPH Testreszabható LED világít Szemüveg Bluetooth Partik,Fesztiválok,Villogó Kijelző DIY Szöveges Üzenetek,Animáció,Központ által APP,USB Újratölthető,Ajándék Nőknek,Férfiaknak(Színes Fény)

ACALEPH Testreszabható LED világít Szemüveg Bluetooth Partik,Fesztiválok,Villogó Kijelző DIY Szöveges Üzenetek,Animáció,Központ

HUF 5398.65

Készleten
Rendelhető

【4 DIY MÓD】Szöveg : Állítsa be a sebességet, illetve a hatás a szerkesztés után a szöveg.Animáció : Válassza ki, hogy statikus vagy dinamikus animáció, vagy DIY képek.Majd nyomja meg a gombot 31 animációk, ha nincs Bluetooth.Ritmus : Játszani helyi zenét a telefon, majd válassza ki a ritmus hatása.A szemüveg lehet azonosítani, hogy a külső hangok, hogy ellenőrizzék a ritmus hatása.Graffiti : Válassza ki a 3 féle fényerő kefék, hogy graffiti, mentse el, majd a kijelzőn a kreatív graffiti az animáció mód. 【Egyszerű Művelet, valamint a Multi-Nyelv】Töltse le az Alkalmazást szerint a felhasználói kézikönyv, majd csatlakoztassa a szemüveg után bekapcsolja a Bluetooth; 10 nyelvek közül lehet választani a beállítási felület.Ez az Alkalmazás támogatja az IOS illetve Android rendszerek. 【Hordozható, Kényelmes】anyaga ABS műanyag, amely biztosítja az erős ütésállóság jó szívósság, a kényelmes illeszkedést.A könnyűsúly tervez kényelmesen megfelel az arcát.A szilikon orr pad van egy légrés, valamint csúszásmentes ami akkor kényelmes viselet. 【Munka Hosszú távú】USB Töltés egyszerű, kényelmes.Ez a munka 5 óra töltés után 1 órával. 【Multi-felvétel Használata】Alkalmas Fesztiválok, Felek, Rave, Születésnap, Jelmezek, Végzi.Mutasd ki a kreativitás.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak