.

.

New
Poharak, Csészék Sörös Korsó Nettó Híresség Kreatív Otthon Üveg Szuper Nagy Sör Kupa Hex Belga Sör, Bögre, Bögre Tejeskávé (Szín : B)

Poharak, Csészék Sörös Korsó Nettó Híresség Kreatív Otthon Üveg Szuper Nagy Sör Kupa Hex Belga Sör, Bögre, Bögre Tejeskávé

HUF 12973.50

Készleten
Rendelhető

Ez a kupa lesz egy nagy ivás eszköz.Ez is alkalmas ad, hogy a család vagy a barátok megosztani melegség együtt a hideg évszak, már nincs hideg. 1 : Ez az elegáns ital, pohár használ egy stílusos design, így nem kell többé aggódnia az elpusztult gyönyörű üveg.Amellett, elegáns vörösbor üveg görbe ideális a kezét, könnyen mester, kavargó. 2 : vastag anyag, tartós, szép, vaskos, vastag, kivitelezés, folyamat, valamint a vizuális élményt. 3 : Multi-funkcionális boros pohár bor ajándék szett Unwag Bor pohár tökéletes fehér bor, bor, kevert bor, whisky, hullám, hideg víz, kókusz farok, szellemek, martini, üdítők, stb. 4 : Ez a kis borospohár készlet ideális születésnap, évforduló, mozgás, Karácsony, esküvői ajándékok, ünnepekre, ügyes.Az anyag a víz csésze finom, sima, majd a görbe, a csésze alakú, sima, bájos, ami a legjobb érzés, amikor használja.Még akkor is, ha nem használja, csak a forgalomba ott ki tud hozni a lakberendezés íze.Stílus : now Type : Kristály Kalapács Cup Material : Kristály Üveg.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak