.

.

New
Falandi 3 Csomag Vízálló Kompatibilis Apple Nézni az Esetben 40mm Sorozat SE 6 5 4, Kemény PC IP68 Vízálló Lökhárító Esetben védőburkolat Keret Kompatibilis az iWatch 40mm 44mm, (Színes, 40mm)

Falandi 3 Csomag Vízálló Kompatibilis Apple Nézni az Esetben 40mm Sorozat SE 6 5 4, Kemény PC IP68 Vízálló Lökhárító Esetben

HUF 1213.65

Készleten
Rendelhető

【Kompatibilitási】 - Ez a vízálló Apple Nézni az esetben tervezték Apple Nézni Sorozat 6/5/4/SE 40mm. (NEM TARTALMAZZA Nézni a Banda). 【Hasznos Vízálló kivitel】 - Ügy, beépített képernyővédő fólia lehet, hogy a zár a verejték, vagy a víz, amikor rajtad i Watch tenni, sport, mossa kezét, úszás, vagy fürdeni.Ez az új design apple nézni az esetben egy kritikus frissítés abba, hogy a víz bejusson a képernyőn, iwatch fogja tartani az érzékeny érintse meg válasz nélkül veszi le az ügyet, hogy tisztítsa meg. 【HD Érzékeny képernyő】 - Beépített egy 9 H edzett üveg kijelző védő fólia, amely 99% - os fényáteresztés tartani super sensitive touch tapasztalat érintéssel helyszínen réteg. 【Vékony & Nehéz】 - Az Ultra-Vékony PC Esetben fogja az Apple Nézni maradjunk jó formában, de szép védő teljesítmény, hogy megvédje az Apple Watch képernyőn, majd négy oldalon, Karcolás-bizonyítja, Ősszel - védelem, valamint anti-ütközés. 【3-PACK】 - 3x Apple Nézni az Esetben 44mm & Tisztító Készlet.Ha bármilyen minőségi kapcsolatos kérdéseket kérjük, ne habozzon KAPCSOLATBA lépni VELÜNK, s megoldjuk neked 24 órán belül.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak