.

.

New
Mario Kart Wii, DOYO 2 Csomag Racing Kormánykerék Wii Kontroller, Wii Mario Kart Racing Wheel Kompatibilis a Nintendo Wii Mario Kart, Tank, Több Wii-t, vagy a Wii U Autóverseny Játékok (Fehér X 2)

Mario Kart Wii, DOYO 2 Csomag Racing Kormánykerék Wii Kontroller, Wii Mario Kart Racing Wheel Kompatibilis a Nintendo Wii Mario

HUF 2511.00

Készleten
Rendelhető

【Könnyen Telepíthető】A Wii kormánykerék könnyen telepíthető,plug and play,csak helyezze be a Wii távirányító szilárdan rögzítse a kerék nyílásba.Lehet, döntse meg a balra,jobbra,fel, illetve le, több szögből is, hogy fokozza a játék,vizuális valóság minden irányban. 【Viszont 360 Fok】A Wii távirányító kormánykerék fokozza a szimuláció hatása a játék,akkor lehet működtetni, 360 fok.Miután belépett a racing játék,a Wii távirányító lehet hajtani, hogy a kormány fedezi a távirányító,a funkció nem érinti. 【Minőségű Anyagok】A termék magában foglalja a 2 Wii kormány,egy kék meg egy piros.A Wii kormánykerék műanyagból készült, amely környezetbarát, tartós,de nem okoz kárt az emberi test. 【Könnyen hordozható】A Wii kormánykerék hasznosítja ergonomikus design, hogy enyhén megragadta, kényelmes kezelni, hatékonyan csökkenti a kezét, fáradtság,jobban védi a távirányító a ütközések, karcolások,hogy könnyű, kis méretű,könnyen hordozható. 【Értékesítés utáni Szolgáltatás】 Végre,remélem, hogy a Wii kormány adhat egy tökéletes játékélményt.Ha bármilyen kérdése van,kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal,mi mindig ön számára 100% - os elégedettségi ad kielégítő választ 24 órán belül.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak