.

.

New
Pszichiáter Wrap Táskák-Pszichológus Wrap 100 Darab Átlátszó Hő zsugorodó Csomagolás Zsák POF Anyag Vízálló porálló, illetve (Szín : 100 Tabletta, Méret : 27X45cm)

Pszichiáter Wrap Táskák-Pszichológus Wrap 100 Darab Átlátszó Hő zsugorodó Csomagolás Zsák POF Anyag Vízálló porálló, illetve

HUF 8113.50

Készleten
Rendelhető

★ A [szerviz Elkötelezettség] : nyújtunk magas színvonalú szolgáltatások középpontjában a felhasználói érdekel.Megígérjük, hogy a tétel 10 napon belül a megrendelés.Ezt követően, ha bármilyen kérdésed lenne a legjobb, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Mi szállítjuk 100% kielégítő feldolgozás eredményeit. ★POF anyag : Ezek a hő-lezárt csomagolás táskák készülnek a kiváló minőségű POF, amely átlátszó, környezetbarát, puhább, mint a PVC-fólia, puhább, könnyebb csomag. ★Jó átláthatóság : közvetlenül láthatja a csomagolt áruk megfelelnek az igényeinek más erő, csomagolási teljesítmény. ★Erős tartás : erős hő ellenállás, szívósság, hajlékonyság, illetve magas zsugorodás, a termék maga nem merev, nem törékeny, nem könnyű megtörni, biztosítva a hosszú távú tárolási stabilitás, a csomagolt termék. ★Ez a termék széles körben használt csomagolóanyag, élelmiszer, írószer, játékok, napi szükségletek, kézműves, sport árut, valamint egyéb áruk, a megjelenése több jellegzetes, szép, javítása a termék csomagolásán osztály.Jelenleg a legideálisabb csomagolóanyag.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak