.

.

New
ApexDesk Egyetlen Monitor Kar, Asztal-Hegy – Állítható Magasságú Gáz Tavaszi – VESA Mount C Bilincs & Szerelési – Számítógép-Monitor Állvány Képernyő akár 32 hüvelyk–, mely akár 20 kg, Fekete (SMM-12)

ApexDesk Egyetlen Monitor Kar, Asztal-Hegy – Állítható Magasságú Gáz Tavaszi – VESA Mount C Bilincs & Szerelési – Számítógép-Monitor

HUF 11191.50

Készleten
Rendelhető

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????? – A monitor kar illik lapos/hajlított képernyők 17" 32" a terhelés akár 20 kilót.mindkét karján.Támogatja mind a VESA 75x75mm, valamint 100x100mm szerelési lyukak. ???????????????????? ???????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????????????? – Hogy működik a munkafelület, hogy 0, 4" 2" vastag.A C-fogó 2, 5" mély.Jól működik a pultnál, hogy sarkított él.Kérjük, tekintse meg az ötödik profil képet, ami azt mutatja, hogy bilincsek rá a népszerű Elit Sorozat asztalomra, Apex Desk.A C-fogó van gumi padding biztosít egy szűkebb fogást elhagyása nélkül jelölés az asztalon. ???????????????????????? & ???????????????? – Ez a monitor a kar támogatja a 360° - os teljes rotációs álló vagy fekvő tájolás.Forgatható 180° billenti a 135°. ???????????? ???????????????? ???????????????????????????????? & ???????????????????????????? ???????????? – A kar eléri 24" asztalról a VESA mount.A kábelek szervezett végig a karján. ???????????????? ???????????????????????????? & ???????????????? ???????????????????????????????? – Az átlagos összeszerelési idő 15 perc.Ez a hajó egy csomag Los Angeles-ből.A tranzit idő 48 államok 2 8 nap.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak