.

.

New
Többfunkciós Tároló Kosár-Tároló Kosár Aranyos Virág Szőtt Tároló Kosár Játékok Asztali Szervező Rövidáru Tároló Doboz Kompatibilis Otthoni Irodában Lehet (Színes : 5, Méret : Közepes)

Többfunkciós Tároló Kosár-Tároló Kosár Aranyos Virág Szőtt Tároló Kosár Játékok Asztali Szervező Rövidáru Tároló Doboz Kompatibilis

HUF 3828.60

Készleten
Rendelhető

1. A szervező ládákat segítsen gyűjteni az összes dolgok, mint a ruhák, játékok, könyvek, modulok, stb.feltéve, ha tiszta szoba. 2. Aranyos virág design, kiváló kivitelezés, teszi a fonott tároló kosár hozzáteszi, édes hangulatot, hogy a haza. 3.A tároló kosarak, van elég hely a gyerekeknek, vagy a baba tárolni az elemeket.Ugyanakkor, a basekt nem túl terjedelmes őket, hogy mozog az egyik szobából a másikba. 4. Puha tapintású.jó, a családnak.Kérem, tegye a dolgokat a szövött kötél kosár egy egyszerű elme. 5.A helyes méretű gyerekek játék tároló kosár, lehet, hogy egyedi, finom dekoráció, mint íróasztal szervező a hálószoba, fürdőszoba, nappali, iroda,. 1. A szervező ládákat segítsen gyűjteni az összes dolgok, mint a ruhák, játékok, könyvek, modulok, stb.feltéve, ha tiszta szoba.2. Aranyos virág design, kiváló kivitelezés, teszi a fonott tároló kosár hozzáteszi, édes hangulatot, hogy a haza.3.A tároló kosarak, van elég hely a gyerekeknek, vagy a baba tárolni az elemeket.Ugyanakkor, a basekt nem túl terjedelmes őket, hogy mozog az egyik szobából a másikba. 4. Puha tapintású.jó, a családnak.Kérem, tegye a dolgokat a szövött kötél kosár egy egyszerű elme.5.A helyes méretű gyerekek játék tároló kosár, lehet, hogy egyedi, finom dekoráció, mint íróasztal szervező a hálószoba, fürdőszoba, nappali, iroda, polcok & nursery Notice Actual színek kissé eltérhetnek a kép miatt különböző monitor, fény, effect Please lehetővé teszi, 1-3 cm eltérés miatt kézi measurement Description : Méret : 16.5*9cm/ 18.5*12cm Package Tartalma : 1 db x Szőtt Tároló Kosár.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak