.

.

New
UPREDO Ragasztó Piros Virágos, Dekorációs Papír Polc Bélés Meghámozzuk, majd Stick Háttérképet Konyha Szekrények Fiókok Munkalapok 17.7 centiről 100inch (Piros)

UPREDO Ragasztó Piros Virágos, Dekorációs Papír Polc Bélés Meghámozzuk, majd Stick Háttérképet Konyha Szekrények Fiókok Munkalapok

HUF 1483.65

Készleten
Rendelhető

【MÉRET, ILLETVE EGYÉB TECHNIKAI RÉSZLETEK】Tekercs 17.7 inch x 100inch (45cm x 2,5 M), Vastagsága 0,2 mm.Van egy rács a hátsó ami mérési vágás nagyon könnyű. 【HASZNÁLNI】vinil, hogy megvédje vagy frissítés munkalapok, táblázatok 2. Lépés : Mérje meg a rész fedezésére.Vágni a papírt, hogy a megfelelő méretű, így körülbelül 3 cm-es extra átfedés minden élek,amely segít a beállítása; 3. Lépés : peeling, Míg az az alsó papír, használjon egy lehúzó, hogy egyenletesen, ecset, papír, fentről lefelé,Ha a papír kiderült, hogy eltérő a folyamat során, meg lehet hámozni, de továbbra is illessze be újra; 4. Lépés : Ha van a buborékok, vagy ránc,pierce őket egy tűt, majd szorítsa meg a levegőt.További,a heatgun hasznos lesz,mert ez PVC anyag,a hő lehet, hogy plaszticitás; 5. Lépés : A Felhasználói Kézikönyv tartalmazza a termék.REMINDES : 1. Színe eltérhet az egyes monitor.Mivel a számítógépes képernyőkön van kromatikus aberráció nem tudjuk garantálni, hogy a szín a termékek pontosan ugyanaz lesz a fényképek. 2.Vásárolni elég rolls egy időben, hogy győződjön meg róla, hogy ugyanaz a tétel, hogy elkerüljék a szín különbség. 3. Háttérkép kap lehet, hogy egy kis ráncok, vagy mindkét végén, de meg nem hatása keres használat után száraz, lapos felületre.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak