.

.

New
REM hoz csinál Vízálló Könnyebb, Kettős Arc Elektromos Öngyújtó USB, Külső Szélálló Öngyújtó ARC Újratölthető Öngyújtó Kemping,Túrázás,Szabadtéri élményfürdő,Túlélési Taktikai(Fekete)

REM hoz csinál Vízálló Könnyebb, Kettős Arc Elektromos Öngyújtó USB, Külső Szélálló Öngyújtó ARC Újratölthető Öngyújtó Kemping,Túrázás,Szabadtéri

HUF 2293.65

Készleten
Rendelhető

-Szilikon Gumi Burkolat. -IP67 Vízálló Elektromos Öngyújtó. -100 Lumen lámpa. 3 mód, alacsony fény,erős fény, a flash. -Akkumulátor : Lithium Polymer, 220m Ah - 2 Óra Töltési Idő. -1x Vízálló Könnyebb,1x USB Töltő Kábel,1x Lógó Kötelet, Síp,1x Felhasználói Kézikönyv,1x díszdobozban.Termék Discription : Ez egy kiváló termék, krízishelyzet esetén, ha kell, hogy a tűz vagy a garantált fény bárhol, bármikor, amikor szükséged van rá.Vízálló Könnyebb : Fém-gyűrűs öngyújtó fedelét, valamint a záró kapcsos, Nem kell aggódnia esős helyzet, vagy sétál át a folyón!Egy tökéletes eszköz a szabadtéri élményfürdő!LED-es Elemlámpa : A kemping könnyebb, vízálló, szélálló 3 fény mód : magas fény,alacsony fény,vaku.Ha használni szeretné ezt a funkciót, meg kell győződjön meg róla, hogy a kupak le van zárva.Nyomja meg a be/ki gombot a mód.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak