.

.

New
Leayjeen Nyomtatók Esetében Kompatibilis Phomemo/Memoking/Ponek/SUNLONG M02 Zsebben Hordozható Nyomtató, Mini Bluetooth Vezeték nélküli Termikus Matrica Nyomtató(Az Egyetlen)

Leayjeen Nyomtatók Esetében Kompatibilis Phomemo/Memoking/Ponek/SUNLONG M02 Zsebben Hordozható Nyomtató, Mini Bluetooth Vezeték

HUF 9814.50

Készleten
Rendelhető

????【Tökéletes】Különleges design, alkalmas Phomemo mini zsebében matrica nyomtató i Phone hordozható smart photo printer.Ők a tökéletes meccs.A biztonsága érdekében inkless zsebében nyomtatók. ????【Prémium Anyag】Segítségével kiváló minőségű EVA nehéz shell anyag, a zsebben hordozható nyomtató lehet biztonságosan tárolni, egyéb játékok, illetve az egyéb tételek.Minőségi cipzár, húzza simán, nem fog ragadni. ????【Biztonságosan】A kis szösz belül kettős védelmet biztosít az öntapadó nyomtató, védi a mini hőnyomtató a karcolásoktól, a por, az ütközések.Ugyanakkor ez is egy bizonyos vízálló funkció, amely biztosítja a megfelelő védelmet a mini matrica nyomtató. ????【Hordozhatóság】van egy rögzített gumiszalag be, amely a fix öntapadó nyomtató a hatását, elesett, biztonságos, megbízható.A háló öv design a zsebben hordozható nyomtató shell hatékonyan valami a boltban, hordozható tároló tartozékok. ????【Meglepetés】véletlenszerűen néhány apró ajándékokat az ügyben.Lehet, hogy egy dinoszaurusz, lehet, hogy egy kis játék kutya, vagy valami más lehet.Ha kinyitod, senki nem tudja, mi az.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak