.

.

New
Ludress Hamis Körmök Rózsaszín Hamis Köröm Teljes Fedelét, Nyomja meg A Köröm Napi Fél a műköröm a Nők, Lányok(24pcs) (rózsaszín)

Ludress Hamis Körmök Rózsaszín Hamis Köröm Teljes Fedelét, Nyomja meg A Köröm Napi Fél a műköröm a Nők, Lányok(24pcs) (rózsaszín)

HUF 943.65

Készleten
Rendelhető

A műköröm által nem mérgező, illetve környezetvédelmi akril,használja a köröm ragasztó matrica nem fog fájni a kezem,de ez utóbbi 1-2 hét.Rózsaszín köröm 24 DB kialakított hamis köröm a köröm szabad ragasztani a matricát, valamint mini körömreszelő.Kiválaszthatja a legmegfelelőbb hamis köröm szerint a méret hossza a köröm, ez lehet egyéni, illetve átméretezni, a vágás, vagy töltse le a körmét, hogy a közkedvelt hossza.Hamis köröm egyedi design biztosítja a körmök kiváló, luxus megjelenés.Nagyszerű ajándék ötlet a szerelem az egyik, majd tervezd meg a saját körmöt esküvő, party, vagy hétvégén társkereső.Tökéletes választás a köröm divatot.DIY műköröm kényelmes, hatékony,a hatás DIY otthon 3 percig ugyanaz, mint a köröm szalon 30 perc.Ha használja a hamis körmök, lengyel a körmök, az alkohol előre, hogy tartsa őket tiszta, egészséges.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tényleges színe kissé eltérhet az online kép miatt, hogy figyelemmel kíséri a színre vonatkozó beállításokat.A csomag 24 db műköröm 1 lap köröm matrica, 1 db random szín körömreszelő, Hogyan kell használni a hamis köröm 1.Válassza ki a megfelelő méretet a köröm 2.Használja az ingyenes körömreszelő, hogy a lengyel a körmök egyszerűen,tiszta, száraz a kezed, a jobb illeszkedés. 3.Válassza ki a megfelelő kétoldalas ragasztószalag használata, ollóval vágja ki a megfelelő alkatrészeket.Nyomja meg az 1 db kétoldalas köröm matrica a hátsó műköröm (vagy használd a saját köröm ragasztó). 4.Ki a gél be a hamis köröm rajta. 5.Fájl, forma, az új köröm, ha szükséges.Tippek eltávolítása 1.Tedd a körmök, a meleg vizet 2 percig amely eltávolítja a köröm matrica könnyebb. 2.Ne távolítsa el hirtelen, amely lehet, hogy hagy némi jele a köröm matricák a köröm felszínén.Ebben az esetben,akkor is tiszta marad a köröm matricák vízzel.Figyelmet 1.Kérjük, tisztítsa meg a halál köröm bőr. 2.Használja a köröm ollóval vágja a hosszú körmök. 3.Kérjük, próbálja meg, hogy nem hord a hamis körmök, amikor mosogatás,mosás, valamint egyéb, hosszú távú munka, a víz. 4.Számára csak kétoldalas köröm stickters,nem a folyékony ragasztó (mert nem nyújt szállítás, biztonsági okok miatt).

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak