.

.

New
Művészeti Színező Készlet Lányoknak,DIY Rajz készlet, Fa Keret, Fa, Vászon Art Set and Craft Gyerekeknek, Tini, Felnőtt ,Mint Ajándék Lányoknak Korosztály 7 8 9 10 11 12 fel,Használt lakberendezési(fadobozban)

Művészeti Színező Készlet Lányoknak,DIY Rajz készlet, Fa Keret, Fa, Vászon Art Set and Craft Gyerekeknek, Tini, Felnőtt ,Mint

HUF 3820.50

Készleten
Rendelhető

????【Utazási Művészeti Kit】39pcs Színező Készlet tartalmaz 4 Blackline MDF Vászon,12 Olaj, Pasztell,12 Állandó jelző,7 Színes Ceruzák,2 Csillogó Cső 3.5 gr,1 5ml Ragasztó a Cső. ????【Canvasfor MDF Anyag】Közepes Sűrűségű Rostlemez, több, sűrűbb, erősebb, mint Általában Vászon Anyag,a Strapabíró, Könnyen colo .Használt Festés, Rajz.A Blackline MDF Vászon lehet akasztani a falra után Rajz. ????【Csillogó DIY】A DIY Rajz Készlet, a Lányok már Csillogó 3.5 gr, 1 5ml Ragasztó a Cső,A Gyerekek szórakoztató létre gyönyörű festékek. ????【Fa Keretben】 : Utazási Művészeti Készlet, Fa Keret, akkor lefagy a Fából készült kép a falon után rajz .Viszont a kedvenc festmény vagy fotó egy szép fali dekoráció magad!Növeli a művészi légkör.Élvezze a móka létrehozása a család, a gyerekek. ???? 【Legjobb Választás Ajándékok】A 39 db Fa Kézműves Művészeti Meghatározott gyűjteni a Fából készült Doboz, kiváló kivitelezés ,tehát ez egy jó ajándék a gyermekek számára, lányok, felnőttek fiúk, a tinédzserek, a művészek.Ez is egy nagyszerű lehetőség, mint a Karácsony, a Hálaadás, újévi ajándék.Ez a művészet készletek tesz csodákat, de gyerekek, majd hozza létre a gyönyörű festékek a következő ünnepi szezonban.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak