.

.

New
Fényvisszaverő Új Driver Mágnes Autó, 3 DB Jármű Mágnes Biztonsági Jel Tanuló Erősebb Mágneses Matrica, valamint Matricák az Újonc Kezdő Sofőr (Sötét Kék,/Sötét Zöld)

Fényvisszaverő Új Driver Mágnes Autó, 3 DB Jármű Mágnes Biztonsági Jel Tanuló Erősebb Mágneses Matrica, valamint Matricák az

HUF 6115.50

Készleten
Rendelhető

【Új Vezető Ajándék】Alapvető elemek a kezdő vezetők, egyedi anyagok, illetve a tervezés biztosítja a vezetés biztonsága, illetve adja figyelmeztető jelek, valamint a bejelentések, hogy más vezetők.Mérete : 5.9" X 5.9". 【Erősebb Mágneses/Magas Fényvisszaverő】Készült kiváló minőségű erős mágnes, garancia 5 év a tartósság, amely több, tartós, stabil, karcálló, nem károsítja a festék.Teszteltük, hogy maradjon biztonságos, több mint 120 KM / h, még esős nap, nem esik le.Gyémánt fokozatú fényvisszaverő anyag biztosítja a legmagasabb látási viszonyok között éjjel-nappal, még egy távolsági! 3pcs mágnes képes külön-külön használja a lökhárító, a kocsi oldalára, hogy mindenki lássa, hogy a vezetés. 【Elősegíti a Biztonsági】A mágnes matrica humorosan fogja értesíteni a többi sofőr, hogy egy kezdő is a kerék, s ennek következtében az emberek több lesz, toleráns, a tér, az úton kell, csökkentve ezáltal a lakókocsi, valamint kellemetlen dudál.Akkor egy jobb környezet, hogy a tanulás, hogyan kell vezetni, anélkül, hogy kockázat irritáló egyéb járművezetők. 【Könnyen kezelhető,Cserélhető/ Újrafelhasználható】Könnyen eltávolítható, vagy átruházható köszönhetően a mágneses hátlap.Minden mágnesek el lehet távolítani, majd újra, bármikor.Csak tiszta hátul egy mágnes a jármű egy nedves törlőruhát, majd hagyd megszáradni, mielőtt használja.Könnyen át egy másik kocsiba, amikor szükség van rá. 【Értékesítés utáni Szolgáltatás】Minőségi garancia.Ha nem vagy 100% teljesen elégedett a mágneses tanuló jel, hogy egyszerűen tudassa velünk, majd felajánlja a TELJES visszatérítési vagy csere.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak