.

.

New
Kettős Ecset, Toll Művészeti Markerek, Transzfer a Művészet 56 Színek Kettős Tipp művészi Toll Fineliner, majd Ecsettel Tipp tökéletes a Gyerekek, Felnőtt Művész, Kezét Betűkkel, Folyóirat, Firka, Írás, kifestők.

Kettős Ecset, Toll Művészeti Markerek, Transzfer a Művészet 56 Színek Kettős Tipp művészi Toll Fineliner, majd Ecsettel Tipp

HUF 2293.65

Készleten
Rendelhető

【56 EGYEDI SZÍNEK】 : 56 különböző, élénk színek, színes sapka design lehetővé teszi, hogy felismerni, azonosítani minden szín könnyen.Minden injekciós toll, különböző vastagságú alakú penholder lehetővé teszi, színezés írás sokáig. 【KETTŐS TIPP TOLLAK】 : Rugalmas rostok ecset hegyének, valamint extra finom tipp egy marker, lehetővé teszi, hogy közepes vagy merész mozdulatokkal megváltoztatásával kefe nyomás tapasztalat, finom mozdulatokkal extra jó tipp.A tippek készült speciális rost anyag, amely kopásálló,nem elágazó, tartós használható sokáig.Ideális a gyerekek, mind a felnőttek kalligráfia, hangsúlyozva, felnőtt színező könyv, folyóirat kezét betűkkel. 【MAGAS MINŐSÉGŰ, BIZTONSÁGOS TINTA】 : A víz-alapú tinta SAV-INGYENES, & NEM MÉRGEZŐ, szagtalan, gyorsan száradó.Megfelel az ASTM-D4236. Tehát a művészet markerek teljesen biztonságos, a tanár, a diákok, a kollázs, illetve a gyerekek, miközben csinál házi feladatot, vagy grafika. 【Nagy Ajándék】 : a helyzet A színes markerek be, hogy ez egy nagy ajándék, hogy barátok, gyerekek szülinapi, Nemzetközi gyermeknap, Halloween, Hálaadás Napja, Új Év, itt a Karácsony!SZOLGÁLTATÁSI GARANCIA : Az ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, kérem, nyugodjanak meg, hogy megvásárolja a terméket.Ha nem elégedett a termékeinkkel, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak