.

.

New
CSIGA SAKK: Mail Catcher Mail Slot - Fekete. Nincs Több Mailben A földön! Csökkenti a huzat Védi Magánéletét, sőt még Többet is. Nem az Eszközök, vagy Csavar Szükséges. Otthon, Iroda, Garázs Ajtó. (Kosár, Táska)

CSIGA SAKK: Mail Catcher Mail Slot - Fekete. Nincs Több Mailben A földön! Csökkenti a huzat Védi Magánéletét, sőt még Többet

HUF 3373.65

Készleten
Rendelhető

CSIGA SAKK egy eredeti találmány létre, sok-sok évvel ezelőtt, hogy segítsen levélnyíláson a felhasználókat mindenhol azzal az egyetlen hely hatékony megoldás, hogy elkapjuk a mail .. nincs több terjedelmes kosarak, vagy ketrecek!Nagyszerű otthon, iroda, garázs ajtók!.VONZÓ, erős, de puha tapintású.Készült masszív, gépben mosható, mikroszálas velúr (nem állat), szép hímzés.Egy minőségi termék, amely megfelel az összes szabványos mail slot - magazin pedig a levél méretben!.KÖNNYŰ TELEPÍTÉS - nem szükséges eszközök!Nem köröm/csavar használják azt jelenti, hogy nincsenek lyukak, tegye be az ajtót.Az erős ragasztó szalag, illetve nagy kapacitású sakk lehetővé tetemes mennyiségű mail is (nagy mennyiség & akár 10 kg súly)!.CSÖKKENTI a TERVEZETEKET, valamint védi a magánéletét.Az anyag meghatározza a levélnyíláson megnyitása, amely segít csökkenteni a huzat.Illetve azért, mert a termék átlátszó, less szemek (bűnözők, kukkolók) nem látom be, hogy a haza keresztül a levélnyíláson!.BÓNUSZ : EGY INGYENES levélbontó a nagyító, valamint uralkodó tartalmazza minden csomag!.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak