.

.

New
2021 Karácsonyi Dísz,Kétoldalas Nyomtatott Kerámia Karácsonyi Dekorációk , Karácsonyi Karantén Ajándék, Karácsonyi Fa Medál, Fa Dekoráció, Járvány Dísz - (M-2)

2021 Karácsonyi Dísz,Kétoldalas Nyomtatott Kerámia Karácsonyi Dekorációk , Karácsonyi Karantén Ajándék, Karácsonyi Fa Medál,

HUF 807.30

Készleten
Rendelhető

✅【2021 Vakcina】A Karácsonyi dísz, melyet kifejezetten 2021. Mi ajánlom, hogy ezt a vicces karantén a következő Karácsonyt, bár már van egy gyűjtemény a villásreggeli a Karácsonyi díszek.A szép design, illetve a világos színek tökéletesen illeszkedik a többi Karácsonyi díszek. ✅【Kétoldalas Festmény】Ez egy Karácsonyi Dísz kétoldalas Festmény, de az értékesítési ugyanazon az áron, mint egyoldalú képet.A képek mindkét oldalán a Memine vicces dísz, látni fogod, Santa Claus, egyik oldalán a legjobb kívánságait a másik oldalon.Ez határozottan egy nagyon zseniális, dekoráció, nem számít, hogy néz, ahonnan az oldalon. ✅【Kiváló Minőségű Kerámia Anyag】Készült prémium kerámia anyagok, a dísz elég szilárd.Permetezés máz három alkalommal teszi ezt a dísz úgy néz ki, ragyogás érinti simán, örök, vagy nem könnyen kaparás.Csomagolt egy Vörös Szalag, minden dísz, kényelmesen felkötni a dísz sehol, mint a karácsonyfa, kandalló, stb. ✅ 【Megemlékező Ajándék az Év】Ez az év, hogy érdemes megjegyezni, 2021-ben pedig a mindennapi élet visszatér a normális kerékvágásba.Emlékszem, ebben az évben, javasoljuk, hogy tárolja fel ez a dísz, ami szintén egy tartalmas, értékes ajándék barátok. ????【Széles körben Alkalmazást】- Hang ebben a körben dekoráció egy mesterséges fagyott hó, Karácsony fa, vagy igazi fa,a könyvet a polcon, vagy bármely más helyen.nagy mellett, a Hálaadás, a Karácsony, az Új Év 2021. Minőségi kérdés a 2021 Karantén kulcsszavak Dísz Beállítani, csak ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak