.

.

New
Arca Konzol Maszk, 3D Szilikon Maszk Konzol Kényelmes Maszkot Visel | Maszk Tartozék, Maszk Konzol Belső Támogatási Keret Rúzs Saver (5 Csomag)

Arca Konzol Maszk, 3D Szilikon Maszk Konzol Kényelmes Maszkot Visel | Maszk Tartozék, Maszk Konzol Belső Támogatási Keret Rúzs

HUF 1213.65

Készleten
Rendelhető

[Az Életmentő - Beszélj Világosabban, Lélegezzen Könnyebben] Zseniális design orrnyereg terület megakadályozhatja, hogy a maszk az összeomlástól rá a orrlyukak, száj.Ez is segít, hogy megakadályozzák a homály, amikor rajta arcvédők vagy a szemüveg. [Jobb Légzés Tapasztalat - Kényelmesebb, Több Lélegző] ezzel A Szilikon Maszk Belső Támogatási Keret, több levegő, kényelmes, több teret, amikor rajta maszk egész nap, vagy a meleg időjárás. [Könnyű, Hajlékony, mégis Merev Ahhoz, hogy Megmentse A Rúzs & Smink] Igen, ez a 3 D-s Arc Maszk Konzol a lágy, gyengéd a bőréhez ér.Ami még fontosabb, a merev szerkezet lehet menteni a büszke smink, vagy kedvenc rúzs azzal, hogy nem hagyta őket tönkre, csak a maszkot, illetve hagyjon bármilyen kellemetlen foltokat. [Mosható & Újrafelhasználható Anyag, Mentse el A Pénzt] Ez az Arc Konzol készült puha PE anyagból, ami mosható, valamint újrafelhasználható.Lehet egy észrevehető szagát, mert a most véget ért termelési folyamat, valamint a mosás alatt futó víz segíthet. [Néhány Hasznos Tippek] 1. Ha te viseled a konzol szövet maszkok, csatlakoztassa azt a maszkot, tű, cérna varrással egy kis X öltés a központban lehet segítséget, hogy maradjon a helyén. 2. Kérjük, hagyj üzenetet, vagy forduljon közvetlenül hozzánk, amint bármilyen probléma van, a csomag, boldogok vagyunk, hogy ez jó neked!.A beteg egyre átitatott saját izzadság, mert a maszk olyan közel?Fáradt, hogy a rúzs törölték le a maszkot, majd elhagyta kínos folt?Nos, itt jön ez életmentő - 3 D-s Arc Konzol Maszkot!Ez szó szerint javítja a légzést élményt azáltal, hogy több hely a légzés, mert a zseniális design orrnyereg területen. - Készült puha, de merev elég PE anyagból, Kényelmes viselet a maszk - Mosható, valamint Újrafelhasználható, Nem eldobható, Mentse el A Pénzt - mindenki Számára.Mentés minden ember lélegzik, valamint a női smink, rúzsok. - Csak ezek az arcát konzol maszkok, mint csodás ajándékot szeretteinek!Imádni fognak!.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak