.

.

New
Karlash Szalon Spa Prémium Kutikula Olaj Toll - Gyógyul a Száraz, Repedezett, Merev Cuticles. E-Vitaminnal Dúsított Kezelés. Táplálják, Hidratálják Köröm Készült az USA-ban. 2 ml (Tej & Méz)

Karlash Szalon Spa Prémium Kutikula Olaj Toll - Gyógyul a Száraz, Repedezett, Merev Cuticles. E-Vitaminnal Dúsított Kezelés.

HUF 877.50

Készleten
Rendelhető

Karlash Prémium Kutikula olaj készül, a legjobb minőségű összetevőket.A termék használt, a legnagyobb luxus szalon gyógyfürdők.Karlash Kutikula Olaj táplálja, megnyugtatja, hidratálja a körömágyat, valamint serkenti a bőr.Karlash Különbséget olaj készült-Vitamin-E. Úgy viselkedik, mint egy antioxidáns, hogy segítsen megvédeni a szabad gyökök, hogy a köröm.E-Vitamin Táplálja a Körömágyat is Erősíti A Körmöket.A Kutikula olaj selymes, sima, van egy fény, kiegyensúlyozott, édes illat.Egyszerű, kényelmes a használata vinni a kutikula tollat.Egyszerűen távolítsa el a kupakot, twist top óramutató járásával ellentétes irányba, amíg a tipp telített olaj.Made in USA.A kutikula olajok készült kis tételekben, hogy biztosítja a legjobb minőségű, frissességét, illetve a hatékonyságot.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak