.

.

New
HETTITA Csirke Coop 10 Csirkék Több & Nagy Fém tyúkól, a Védelem Gyakorlása Tér, Chicken Run A Valódi UV-Ellenálló, Vízálló burkolat, Illik, Nyúl, Kacsa, Bárány, Liba, Pulyka, stb. az Udvaron Szabadtéri Farm.

HETTITA Csirke Coop 10 Csirkék Több & Nagy Fém tyúkól, a Védelem Gyakorlása Tér, Chicken Run A Valódi UV-Ellenálló, Vízálló

HUF 36408.15

Készleten
Rendelhető

☆【Könnyen Összeszerelhető】A méreteket, a kis csirke coop vannak 6.4 L X 9.8 W X 6.6 ' H.A tyúk ketrec könnyen összeszerelhető az alábbi lépéseket a kézikönyv. ☆【Járni-a Baromfi Ketrec】A walk-in pen fut elég magasság, könnyű hozzáférést etetni a csirkéket, kacsákat, libának.A víz cső használható, hogy írja be a belsejében a csirke ház mosás, ami nagyon kényelmes tisztítás.Az automatikus tyúkól ajtaját egy professzionális ajtózár design, így háziállatok nem tudja megnyitni a csirke ház ajtót, hogy a tyúkól kényelmes, biztonságos. ☆【Nagy Szabadtéri Csirke Coop Ketrec】Csirke coop 10 csirke több, nagy tyúkól kiválóan alkalmas nagy kert, belső udvar tartozik, gazdaságok, valamint egyéb nagy területeken.Chicken Run illik liba, csirke, nyúl, kacsa, tyúk, pulyka, vagy más állatok védelmét, valamint a gyakorlat tér. ☆【Torony Alakú Coop UV-Ellenálló, Vízálló burkolat】 Fele a fedél célja, hogy megvédje a csirkék a rossz időjárás olyan, mint az eső, a másik fele meg van nyitva, hogy lehetővé tegye a csirkék, hogy fürödjön meg a nap szabadon biztosítja az egészséget. ☆【Anti-rozsda & Tartós】Kialakított egy horganyzott fém keret, ez a drótkerítés net szilárd, rozsda-rezisztens épített a múlt a szabadtéri környezetben.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi lenne, szívesen segítek neked.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak