.

.

New
XCYSHPMY Asztali Szemetes Polip Stressz Szilícium Eszköz, Irodai Asztal dohányzóasztal Konyha Kis Szemetes (Narancssárga)

XCYSHPMY Asztali Szemetes Polip Stressz Szilícium Eszköz, Irodai Asztal dohányzóasztal Konyha Kis Szemetes (Narancssárga)

HUF 1888.65

Készleten
Rendelhető

1.Anyag : az asztali szemetes anyaga környezetbarát műanyag, nem mérgező, íztelen.a polip stressz eszköz készült, szilikon,nagyon puha, kényelmes. 2.Méret : 5.12 hüvelyk átmérőjű x 7.1 inch magasság (hangerő 1.06 gallon) (figyelem, talán van egy kis tolerancia, mérési emberek).A csomag tartalmaz egy aranyos kukát, meg egy polip stressz szilícium eszköz. 3.Súly : a kuka nettó tömeg kevesebb, mint 0.66 kg. 4.Az alkalmazás funkció : Ez egy könnyű kukába.Aranyos formák lehet díszíteni a szobát.A kör alakú helyet takarít meg a divat.Az bárhol elhelyezhető a konyha,nappali, wc, hálószoba, iroda, stb.Kis megjelenés, nagy hangerő. 5.Különleges Design : Shake fedezze kényelmét.Nagyon vágni lehet Javítani a minőséget.Ez egy különleges design terméket a kukába, rázza fedelét.Ez egy polip stressz szilícium eszköz.Ez egy könnyű kukába.Súly 0.66 kg, térfogat 1.06 gallon.A kör alakú helyet takarít meg a divat.Az bárhol elhelyezhető a Nappaliban, konyha,nappali, wc, fürdőszoba,hálószoba, iroda, stb.Kis megjelenés, nagy hangerő.Ragyogó,Aranyos alakú design frissítő.Azt hiszem, hogy válassza ezt a kukába ér a pénz.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak