.

.

New
Kydex Többfunkciós Köpeny a Gerber FELFÜGGESZTÉS NXT - Made in USA - Multi-Eszköz Tok tartó Fedelét Öv Zsebében Tok - Multi-eszköz nem tartalmazza (Fekete)

Kydex Többfunkciós Köpeny a Gerber FELFÜGGESZTÉS NXT - Made in USA - Multi-Eszköz Tok tartó Fedelét Öv Zsebében Tok - Multi-eszköz

HUF 4047.30

Készleten
Rendelhető

ÖNTÖTT A GERBER FELFÜGGESZTÉS NXT - Minden kydex tokot úgy tervezték, hogy illeszkedjen csak egy konkrét többfunkciós modell biztosítja, hogy tökéletesen illeszkedik, mint egy rendelésre készült, pár csizma.Minden nap CIPELNI KÉNYELEM - Akár egy lelkes túrázó, aki szereti a kemping, elsőként például egy rendőr, tűzoltó, EMS, vagy csak egy felkészülők, vagy ügyes kezű, a legjobb eszköz a munka mindig a rendelkezésre álló, valamint a kydex tokot által Clip & Carry lehetővé teszi, hogy tartsa a Gerber Felfüggesztés többfunkciós belül éri el minden alkalommal, hogy ez a tökéletes kiegészítő a kedvenc demokratikus állampolgárságra nevelés.A U. S. A. - Minden köpeny épített egy tartós kydex anyag, kézzel gyártott a U. S. A. a gondos figyelmet fordítani, hogy minden részletet, így biztos lehet benne, hogy a köpeny lesz olyan tökéletesen kidolgozott, mint a többfunkciós hordozza.EDC COMFORT - A mindennapi hordoz többfunkciós kell végezni kényelmesen, így a Clip & Carry kydex tokot egy 20 fokos szögben a szabályozhatóság, amely lehetővé teszi, hogy készítsen a Gerber Felfüggesztés egy könnyen hozzáférhető szög a biztonsági öv, a könnyű megérteni.GARANTÁLT AZ ÉLET - Clip & Carry büszkén kínál élettartam garancia minden a kydex hüvelyt, majd pisztolytáska.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak