.

.

New
2 Csomag SHENGQIDZ Rozsdamentes Acél Mérési Kávés Kanál 2&1 evőkanál Rövid Kezelni Evőkanál adagolókanállal a Kávét, Teát Cukor (15 ml & 30 ml)

2 Csomag SHENGQIDZ Rozsdamentes Acél Mérési Kávés Kanál 2&1 evőkanál Rövid Kezelni Evőkanál adagolókanállal a Kávét, Teát Cukor

HUF 943.65

Készleten
Rendelhető

【Magas minőségű anyag】Ezek a kávé gombóc készült egy darab élelmiszer-minőségű rozsdamentes acél, tükör, csiszolt kézműves, ez tartós, hosszú élettartamú, nem törik, hajlik a rozsda. 【Széles körű alkalmazását】Ez a kávé gombóc nem csak a merítő kávét, de azt is használt merítő cukor, liszt, fehérje por, por, rost, fürdősó, meg még valami szenzáció. 【Ergonomikus kialakítás】A felső fogantyú teszi a kényelmes, könnyű, hogy tartsa fel a kávés kanál, Kialakított sima szeretné kezelni, könnyen olvasható. 【Könnyen tisztítható】amit ezek a kávés kanál kell egy jó öblítse ki a használat után.Ez nem egy mély tálba, így könnyen tisztítható, majd öblítse le. 【Kényelmes tárolási】Jön egy rövid nyél, lightwight de elég kicsi ahhoz, hogy tárolja a kávé konzerv vagy cansiters a könnyű hozzáférést. 2 Darab Ergonomikus Mérési kávés Kanál Hozza meg a nagyszerű vizuális élményt, hogy lesz egy nagy ajándék, hogy a család, barátok, akik szeretik a kávét, vagy szakács.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak