.

.

New
Hőprés Gép Hordozható Gyors, Még fűteni Mini hőprés Gép, Póló, Cipő, Kalap, Maszk, valamint a Kis HTV Vinil Projektek Fűtés Átutalás (Piros Gép)

Hőprés Gép Hordozható Gyors, Még fűteni Mini hőprés Gép, Póló, Cipő, Kalap, Maszk, valamint a Kis HTV Vinil Projektek Fűtés

HUF 1660.50

Készleten
Rendelhető

【5 Fűtési Módok】A hőprés gép jön 5 hő beállítás szint (248/284/320/356/392℉), hogy megfeleljen a különböző hőátadás követel.Melegszik, gyorsan ad teljes száraz meleget a felületen. 【Automatikus kikapcsolás】A hőprés gép pólók szerepelt Automatikus Kikapcsolás mód, akkor automatikusan kikapcsol a túlmelegedés ha nem használt 10 perc elteltével a készenléti állapotban a biztonsági védelem. 【Széles körű Alkalmazását】a hőprés gép egyenletesen fűtött transzferek, száraz, egyenletes hő minden hely.Alkalmas, hogy néhány személyre szabott minta vagy szövegek, póló, ruha, táska, sapka, stb. 【Könnyen Használható】 A t-shirt hőprés gép által irányított egy gomb teszi, hogy könnyű beállítani, aztán megyek, akkor melegszik fel, gyorsan, majd hagyja, hogy a hő egyenletesebben tehát, hogy a projektek még tökéletesen.Kényelmes tárolása nem foglal sok helyet. 【Kompakt, Hordozható】Mini hő nyomja meg a hordozható folytatni képest, hogy a nagy ipari méretű változata, amely alkalmas a háziasszony, kézműves-rajongó, illetve hallgatói is nagy lehet az kreatívok, akik szeretnék, hogy tartsák be terveket ruhák, anyagok.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak