.

.

New
Haj, Kréta,Lányok, 6 Színű Haj Ideiglenes Színes Festés Bot,nem Mérgező,könnyen Alkalmazható, Majd Mossa Ki gyorsan Színezés, Könnyű Létrehozni,Gyönyörű Haj, a Cosplay Halloween Karácsony Diy (6 db)

Haj, Kréta,Lányok, 6 Színű Haj Ideiglenes Színes Festés Bot,nem Mérgező,könnyen Alkalmazható, Majd Mossa Ki gyorsan Színezés,

HUF 5022.00

Készleten
Rendelhető

【Biztonságos, Nem mérgező】 : Csak mossa meg a hajat samponnal, nagyon kényelmes, praktikus.A krétával készült, magas minőségű anyagok, valamint az, nem mérgező.Lányok, vagy másokat kell használni, nagyon biztonságos. 【Könnyen használható】 : használható a száraz haj közvetlenül!kényelmes szállítására, tárolására, könnyen tisztítható, csak használja a normál samponnal mosni.Nem szórakozik a hajad.Nem koherens között, haj, haj.Természetes, kényelmes, száraz, valamint ingyenes. 【Gyors Színezés】 : A fejlett technológia, gyorsan adszorbeált a mérleg, a formáció egy lánc struktúra elérése érdekében jelentős hatással van a haj takarja.Használata után a haj még mindig rugalmas, természetes, puha. 【Könnyen hordozható】 : Rúzs design, könnyen hordozható.Néhány másodperc múlva, ami egy színes haj stílus, könnyen, gyorsan, függetlenül attól, hogy a jelenlét a fontos alkalmakkor vagy a barátok együtt, teljesen biztos. 【, Hogy a csillám】 : Minden Haj Szín típus : Szőkék, vörösek, barnák, egyenes, göndör vagy hullámos haj.Alkalmas a gyerekek, fiúk, lányok, felnőttek használni lóg, partik, fesztiválok, cosplay, vagy más alkalommal, hogy kifejezze az egyedi megjelenés, a stílus ezekkel élénk színek. 6 Színű Haj Ideiglenes hajszín Festése Szalon Színes Stick Kréta A fejlett technológia, gyorsan adszorbeált a mérleg, a formáció egy lánc struktúra elérése érdekében jelentős hatással van a haj takarja.Könnyű használni, könnyű meghalni,könnyen tisztítható, mossa meg a hajat samponnal lehet mosni.Rúzs design, könnyen hordozható.Néhány másodperc múlva, ami egy színes haj stílus, könnyen, gyorsan, függetlenül attól, hogy a jelenlét a fontos alkalmakkor vagy a barátok együtt, teljesen biztos.Használata után a haj még mindig rugalmas, természetes, lágy, nem könnyű fehérítés.Hogyan kell használni : 1. Szükséges alkalmazni színű, száraz haj, forgatni a tollat részben, majd óvatosan a kenet, ez a haj, fentről lefelé, ne ismétlődő fel-le; ne érdesség, amely hatással lesz a hatás. 2. Használja a hajsütővas vagy sín vas -, hogy rögzítse a szín pedig szintén az ön spray egy kis zselét, illetve egyéb termékek formálni. 3. Egészen a következő haját mossa, a szín, a végén a haja még mindig fenn kell tartani.Ez többnyire egy időben hajfesték, nem tartós hajfesték termék, elhalványul után festés műszaki adatok : Anyag : Festék, toll Méret : 2.2x2.2x7 gombra kattintva.5 CM Nettó Súly : 3.5 gramm.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak