.

.

New
Méltóság AllDay 400 20 hüvelyk Kerekesszék. Jobbkezes Kar Speciális Célja A Wc Kerekesszék. Prémium Minőségű, Büszkén Készült Az USA-ban.

Méltóság AllDay 400 20 hüvelyk Kerekesszék. Jobbkezes Kar Speciális Célja A Wc Kerekesszék. Prémium Minőségű, Büszkén Készült

HUF 2921.40

Készleten
Rendelhető

MÉLTÓSÁG - A szék könnyen elfér több, mint a standard wc.Az eredmény egy biztonságosabb toileting folyamat, amely nagyobb felhasználói függetlenségét.FÜGGETLENSÉG - Az emberi Méltóság All Day 400 Tolószékes volt a célja, mint egy útmutató a rögzített keret kerekesszék egész napos használat egy csodálatos funkció — van egy kar-ellenőrzött drop-ülés rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy vissza újra meg használni a wc-anélkül, hogy valaha is szükségem, hogy egy átutalás.MOBILITÁS - Újabb superior innováció a Méltóság All Day 400 Tolószékes a Tru Glides Görgő, Rendszer, szabadalmaztatott anti-shock technológia.A Tru Glides Görgők Rendszer csökkenti a kerék "lebegés" nyújtani nagyobb szék, a stabilitást, a biztonságot.Továbbá, a rendszer segít megőrizni görgők igazítva, valamint csökkenti húzza a jobb irányíthatóság, még vagy egyenetlen felületekre.KÉNYELEM - A memória hab párnák célja a maximális kényelmet közben hosszabb ideig nem használja.Ezek a 2-1/2" vastag párnákkal borított orvosi minőségű műanyag, ezek a párnák tartós, könnyen tisztítható enyhe szappanos vízzel, vagy fertőtlenítő oldat.A Méltóság All Day 400 Tolószékes.Egy speciális szék köré tervezték 3 pillére technológia : a függetlenség, a kényelem, valamint a mobilitás.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak