.

.

New
Oxyfresh Speciális Kisállat Fül Tisztább a Macskák, Kutyák | Alkohol-Mentes, Érzékeny Állat Füle | Segít Lemosni a Viaszt, majd a Szennyeződés, Míg Szagtalanító Büdös Fül Szag.

Oxyfresh Speciális Kisállat Fül Tisztább a Macskák, Kutyák | Alkohol-Mentes, Érzékeny Állat Füle | Segít Lemosni a Viaszt,

HUF 8343.00

Készleten
Rendelhető

★VÉGRE, AZONNALI MEGKÖNNYEBBÜLÉST : Viszketés, karcolás, a bosszantó fejét rázta nem jó; a gyorsan ható kutya vagy macska fülét öblítse ki segít háziállat a nyugtató megkönnyebbülés szükségük van a piszkos, viszket a fülem. ★ MEGSZÜNTETI a BÜDÖS FÜLEK : Ez a kutya vagy macska fülét tisztító a legegyszerűbb módja annak, hogy megszüntesse a büdös fül szagokat; a fülzsír tisztább a kutyák, macskák is finoman eltávolítja a szennyeződéseket, valamint grime - csak masszázs fülébe, majd törölje le, nem kell öblíteni!. ★ MEGNYUGTATJA, VISZKETÉS : Megnyugtatja a macska vagy a kutya füle viszket nélkül szúró; a gyengéd kutya, macska fülét tisztább csepp alkohol ingyenes, festék ingyenes, illatanyag-mentes – tökéletes a legérzékenyebb pet füle. ★BIZTONSÁGOS, NEM MÉRGEZŐ Oxyfresh Pet Fül Cleaner egy megbízható megoldás, hogy támogassa tiszta, viszket-ingyenes fül – nincs itt az ideje kipróbálni valami, ami működik?. ★ DÍJNYERTES KÉPLET : Megbízható kisállat tulajdonosok, mind az állatorvosok, a fül mossa a macskák, kutyák készül a U. S. A. csak a legmagasabb minőségű összetevőket, valamint a 2020-as Család Choice Award Győztes.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak