.

.

New
Gxamz Fogszabályozó Rögzítő Esetben a Szervező a Táska az Igazító az Esetben Táska Rögzítő Utazási Esetben Pack fogvédő Dobozban (Fehér hópelyhek)

Gxamz Fogszabályozó Rögzítő Esetben a Szervező a Táska az Igazító az Esetben Táska Rögzítő Utazási Esetben Pack fogvédő Dobozban

HUF 2293.65

Készleten
Rendelhető

【Rögzítő Esetben Készlet Tartalmaz】 : Egy kör tároló doboz + átlátható rögzítő esetben + tükör + egy igazító-eltávolító eszköz + egy csuklópánt + belépő + ecset.Ez egy nagyon praktikus fogászati készülék tároló kombináció. 【Dupla Védelem】 : Ez világos, csatlós esetben a tükör készült élelmiszer-minőségű polipropilén, amely erős anti-csepp.A fogsor külső tároló doboz fogad el, cipzár design az adatvesztés elkerülése érdekében a drága fogászati kiegészítők miatt véletlen alá az úton. 【Könnyű, Hordozható】 : A méret aranyos éjjeli őr az esetben a 3.2 x1 cm, valamint tároló doboz 3.7 x1.7 cm.Tárolására alkalmas tiszta igazító, csatlós, éjjeliőr, fél fogsor, fogvédő, stb.A kis méret lehetővé teszi, hogy illeszkedjen könnyen a zsákokat, zsebek, így könnyen hordozza. 【Mosható, Praktikus】 : A csatlós hordtáska, valamint az igazító-eltávolító eszköz lehet mosni, majd ismételten.A nap folyamán, lehet elképzelni, hogy egy olyan hely, ahol az igazító van szükség, este lehet használni, mint egy tiszta mezőbe, hogy áztassa a tiszteletdíjat. 【Tökéletes Ajándék】 : Ez a fogszabályozó esetben pack nagyon nagy tárolására fogászati kellékek, amikor megy a suli, munka, utazás.A csinos megjelenés teszi az unalmas fogszabályozó élet sokkal érdekesebb.Ez egy tökéletes ajándék barátok, akik alatt fogszabályozó kezelés.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak