.

.

New
QICC Divat Strasszos Fejdíszek, valamint Korona Menyasszony Esküvői Fejpánt a Nők, Lányok, Haj Tartozékok Bling Hercegnő Diadém (Szín)

QICC Divat Strasszos Fejdíszek, valamint Korona Menyasszony Esküvői Fejpánt a Nők, Lányok, Haj Tartozékok Bling Hercegnő Diadém

HUF 4324.05

Készleten
Rendelhető

1. A fejfedőt, az ár-érték arány, ez az első osztályú anyagok, nem fakul, de tartós. 2. Ez mind a praktikum, a szépséget.A végén a fejpánt kerekíteni, valamint nem okoz semmilyen károsodást, a fejbőr. 3. Minden lány érzem, mint egy királynő az esküvő napján.Ez a gyönyörű korona fogja valóra váltani az álmaidat.Viseld te vagy a legszebb menyasszony. 4. Célja a nők, lányok, tökéletesen megfelelő a bájos frizura.Ez az esküvő korona egyedi forma, egyedi retro varázsa. 5. Kiválóan alkalmas esküvők, tánc, partik, bulik, jelmezek, színpadi, fotózás, születésnapok, illetve egyéb különleges alkalmakra.Szolgáltatás : 1. A fejfedőt, az ár-érték arány, ez az első osztályú anyagok, nem fakul, de tartós.2. Ez mind a praktikum, a szépséget.A végén a fejpánt kerekíteni, valamint nem okoz semmilyen károsodást, a fejbőr.3. Minden lány érzem, mint egy királynő az esküvő napján.Ez a gyönyörű korona fogja valóra váltani az álmaidat.Viseld te vagy a legszebb menyasszony.4. Célja a nők, lányok, tökéletesen megfelelő a bájos frizura.Ez az esküvő korona egyedi forma, egyedi retro varázsa.5. Kiválóan alkalmas esküvők, tánc, partik, bulik, jelmezek, színpadi, fotózás, születésnapok, illetve egyéb különleges alkalmakra.Leírni : Átmérő : kb 14cm Height : körülbelül 4cm Weight : körülbelül 55g The csomag tartalma : 1x Menyasszonyi Korona Tiara Notice : 1. Az oka, hogy különböző jeleníti meg, fényhatások, a tényleges színek kissé eltérhetnek a picture2. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, egy eltérés az 1-3cm.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak