.

.

New
Fagylalt Gombóc, 7 hüvelyk Nonstick fagyállót, fagylalt Zacsi Szakmai Dinnyét, Gyümölcsöt Zacsi Fagylalt Kanál Kanál Konyhai Eszköz Alumínium Design, Fagyit, Sütit, Sörbet(Ezüst)

Fagylalt Gombóc, 7 hüvelyk Nonstick fagyállót, fagylalt Zacsi Szakmai Dinnyét, Gyümölcsöt Zacsi Fagylalt Kanál Kanál Konyhai

HUF 943.65

Készleten
Rendelhető

❤️Magas Minőségű Anyag : A fagylalt kanál kanál által készített kiváló minőségű alumínium, a hangya-fagy bevonat hozza a tapadásmentes ingatlan soha nem hajlik, törik, vagy elszíneződését. ❤️Átgondolt Tervezés : fagylalt Gombóc van 7inch hosszú.A markolat része célja, hogy egy munkaerő-megtakarítás markolat.A scoop rész célja egy lándzsa alakú átvágni kőkemény fagyit könnyedén. ❤️Könnyen tisztítható : csak Meg kell kézmosó ez a fagyi gombóc után használja, illetve tárolja a nonstick kanál a konyhában alatt a hőmérséklet a szobában. ❤️A széles körű Alkalmazás : A scoop használható merítő keményen fagyott fagylalt, fagyi, jégkrém, olasz fagyit, egészséges, alacsony zsírtartalmú fagyasztott joghurtot, gyümölcsöt. ❤️ Alkalommal : A fagyállót, kanál nem lehet csak használni, otthon, hanem a desszert bolt, kávézó, bár, étterem, iroda.Ezt a fogást tartalmaz egy optimalizált fej alakja a merítő fagylaltot könnyen, erős, tartós test, ergonomikusan kialakított fogantyú a kényelmes, biztonságos fogást, valamint anti fagy képességeit.Ha úgy dönt, Pimoys, hogy a LEGJOBB ár-ÉRTÉK a nehezen megkeresett dollár, mint más márkák.

A javaslat jellemzői

Material:
Aluminum
Megújítva

Vevők, ahogy választanak