.

.

New
DIY Jégkását Készítő Kupa, Mágikus Ital Készítő Szorítani Kupa, 500ML Nyári gyorsfagyasztott Hűtés Turmix Csipet Kupa, Dupla Réteg Szorítani Csésze Ital Készítő, Hordozható Szorítani Ice Cup Mindenki(Nagy Kék)

DIY Jégkását Készítő Kupa, Mágikus Ital Készítő Szorítani Kupa, 500ML Nyári gyorsfagyasztott Hűtés Turmix Csipet Kupa, Dupla

HUF 12784.50

Készleten
Rendelhető

【Frissítés Kukta Készítő】 Segítségével élelmiszer-minőségű szilikon.Miután a frissített dizájn, a kapacitás a kupa nagyobb, erősebb,500 ML Tippek : van, mosható, valamint újrafelhasználható, egyszerűen mossa le vízzel, majd hőmérsékleten utána, akkor használja újra, meg újra. 【Gyors Jég, Hogy】Be a Kukta Kupa, nincs élelmiszer-minőségű hideg folyadék.A beépített hideg folyadék, illetve az összetevők cserélni a hő, illetve hideg, hogy finom, biztonságos, higiénikus.A beépített kondenzvíz van élettartama 18 hónap. 【Könnyen Használható 】 1. Lépés : a Fagy, a kupa, a 3-6h, s az italok, gyümölcslé vagy kóla, a frissen tartja réteg a hűtőben.2. lépés : Vegye ki a jégkását kupa a hűtőbe, majd öntsük az italt, majd fedél fedél.3. lépés : húzd meg a a kupa egy 1-3 perc ujjakkal. 【Jó Módja annak, hogy Élvezze a Gyengülni】Ez egy jó módja annak, hogy enni egy fagyasztott kezelni, miközben kihasználva valamit a hűtőben, mint a lé.Ez csodálatos lesz, hogy használja a forró nyári hónapokban.együtt dolgoznak semmit..gyümölcslé vagy kóla.ez ad arra, hogy a kísérlet, illetve létrehozhat saját főzet. 【2 az 1-ben Szalma, Kanál】 Kanál csatlakozik a szalma lehet használni, mint egy kanál vagy, mint egy csepp a pohárban, ismerje a különböző igényeket. 【TIPPEK】Csak győződjön meg róla, hogy a kupát, ha teljesen megfagy, mielőtt törekedjünk, hogy a giccs, a italok, gyümölcslé vagy kóla, a frissen tartja réteg a hűtőben.Ettől finom gyengülni nincs idő!.Mielőtt a smoothie-t, kell a poharat, hogy a hideg réteg a hűtőszekrényben körülbelül 5 óra, győződjön meg arról, hogy nem lesz nagyon nyálas!.Öntsd a kedvenc ital, gyümölcslé vagy víz , húzd meg, akkor kóstolja meg a finom turmixot.Tipp : Kérjük, ne öntsük tele, ital fog derülni.Több fontos : Mielőtt a smoothie-t, Kérem, tegye az italok, gyümölcslé vagy kóla, a frissen tartja réteg a hűtőben.Mielőtt a smoothie-t, kell a poharat, hogy a hideg réteg a hűtőszekrényben körülbelül 5 óra, győződjön meg arról, hogy nem lesz nagyon nyálas!Öntsd a kedvenc ital, gyümölcslé vagy víz , húzd meg, akkor kóstolja meg a finom turmixot.Tipp : Kérjük, ne öntsük tele, ital fog derülni.Több fontos : Mielőtt a smoothie-t, Kérem, tegye az italok, gyümölcslé vagy kóla, a frissen tartja réteg a hűtőben.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak