.

.

New
MING-BIN mellszívó, Szoptatás Tartozékok mellszívó Kétoldalú Tej Szivattyú cumisüveg a szülés utáni Ellátás Elektromos Tej Extractor Mell Szivattyúk, USB Powered Babát szoptatni (Szín : SET4-U)

MING-BIN mellszívó, Szoptatás Tartozékok mellszívó Kétoldalú Tej Szivattyú cumisüveg a szülés utáni Ellátás Elektromos Tej

HUF 11988.00

Készleten
Rendelhető

Anya a legjobb választás, simán szar volt baj nélkül, biztonságos, kényelmes, egészséges.nem tartalmaznak káros anyagokat.Magas hőmérsékletű ellenálló, könnyen tisztítható, még biztonságosabb.Alacsony fogyasztású, kis rezgés, alacsony zajszint, zökkenőmentes.Kicsi, könnyű, könnyen tárolható, illetve folytatni, amíg ki.Hogyan használjuk : A mellszívó kell használni az usb interfész.Ne tegye mélyhűtött anyatejet, friss anyatejjel együtt.Mosson kezet használat előtt tej szivattyú tej, vagy kezelni anyatejbe.Termék Neve : Elektromos Mell Pump Material : PPPower Ellátás : USBColor : White Health tippek : 1. Mosson kezet használat előtt tej szivattyú tej, vagy kezelni anyatejbe.2. A mellszívó meleg egy meleg törülközőt, mielőtt a fejés.A masszázs serkenti a bimbóudvar, hogy a mell teljesen egyértelmű.3. A fejés a saját nyomás.A mell vagy a mellbimbók kell állítani, fejés, ha úgy érzik a fájdalmat.4. Csak szorítsd ki az összeget, a nyolc pont a fejés (nem több, mint 20 perc)5. Használjon egy fedeles edény, amikor tárolása mell milk6. Távolítsa el az anyatejben, hogy már hűtött több mint 72 óra (3 nap)7. Ne tegye mélyhűtött anyatejet, friss anyatejjel együtt.8. Felolvadni a mélyhűtött anyatejet vagy a hivatkozásra a tartály, hogy a meleg tejet, meleg etetés.9. Miután a kiolvasztott anyatej felengedett, ha a baba nem tudja befejezni az ivás után 24 órán belül, kérem, ne ismételje meg a mélyhűtött anyatejet.Dobja a fennmaradó, majd fertőtlenítse a tartály.Csomagolási listát : 1.Cumik 2.Tápkábel 3.Cső 4.Motor 5.Kétoldalas csatlakozó 6.Szilikon membrán * 2, Mell pajzs * 2 szelep-üveg * 2 Only a fenti csomag tartalma, egyéb termékek nem szerepelnek.Kivéve speciális körülmények között, normális körülmények között, nem tudjuk garantálni, hogy a doboz sértetlen.Ha nem kell egy box, kattintson az alábbi linkre, vásárolni.( Ide kattintva megtekintheti )csúszásmentes üveg design High hőálló akár 120°,fűthető egy microwave USB feszültség VS szivattyúzás közben charging A üveg kettős felhasználású , nincs másodlagos pollution Lightweight design, mellszívó test is lighter Anti leakage A tej üveget, hogy a baba játszhat with Adjustable Speed Easy, hogy clean Imitate anyja s nipple Dimension Packing list1.Cumik 2.Tápkábel 3.Cső 4.Motor 5.Kétoldalas connector6.Szilikon membrán, Mell pajzs, szelep, valamint üveg 7.Könyv bag National bizonyítvány.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak