.

.

New
DONCK Elektromos mellszívó, Elektromos mellszívó, USB Chargable Csendes Hordozható kihangosító, Hordozható Tej Extractor Automatikus Milker BPA mentes Mentes Kezét (Szín : Rózsaszín-Tej Táska-Csatlakozó)

DONCK Elektromos mellszívó, Elektromos mellszívó, USB Chargable Csendes Hordozható kihangosító, Hordozható Tej Extractor Automatikus

HUF 8154.00

Készleten
Rendelhető

Anya a legjobb választás, simán szar volt baj nélkül, biztonságos, kényelmes, egészséges.nem tartalmaznak káros anyagokat.Magas hőmérsékletű ellenálló, könnyen tisztítható, még biztonságosabb.Alacsony fogyasztású, kis rezgés, alacsony zajszint, zökkenőmentes.Kicsi, könnyű, könnyen tárolható, illetve folytatni, amíg ki.Hogyan használjuk : A mellszívó kell használni az usb interfész.Ne tegye mélyhűtött anyatejet, friss anyatejjel együtt.Mosson kezet használat előtt tej szivattyú tej, vagy kezelni anyatejbe.Egészségügyi tanácsok : 1. Mosson kezet használat előtt tej szivattyú tej, vagy kezelni anyatejbe.2. A mellszívó meleg egy meleg törülközőt, mielőtt a fejés.A masszázs serkenti a bimbóudvar, hogy a mell teljesen egyértelmű.3. A fejés a saját nyomás.A mell vagy a mellbimbók kell állítani, fejés, ha úgy érzik a fájdalmat.4. Csak szorítsd ki az összeget, a nyolc pont a fejés (nem több, mint 20 perc)5. Használjon egy fedeles edény, amikor tárolása mell milk6. Távolítsa el az anyatejben, hogy már hűtött több mint 72 óra (3 nap)7. Ne tegye mélyhűtött anyatejet, friss anyatejjel együtt.8. Felolvadni a mélyhűtött anyatejet vagy a hivatkozásra a tartály, hogy a meleg tejet, meleg etetés.9. Miután a kiolvasztott anyatej felengedett, ha a baba nem tudja befejezni az ivás után 24 órán belül, kérem, ne ismételje meg a mélyhűtött anyatejet.Dobja a fennmaradó, majd fertőtlenítse a tartály.Specifikáció : Kapacitás : 180ml Rated Aktuális : 1000m AFrequency : 50 HZMaterial : PP + Silicone Size : app.15.1x8cm/5.94x3.15in Color : Gray Power Ellátás : USB Charging Quantity : 1 pc With doboz.

A javaslat jellemzői

Capacity:
180ml
Rated Current:
1000mA
Frequency:
50HZ
Material:
PP + Silicone
Size:
app.15.1x8cm/5.94x3.15in
Color:
Gray
Power Supply:
USB Charging
Quantity:
1 pc
With box :
Megújítva

Vevők, ahogy választanak