.

.

New
Nenesupply Üveg Szál Váltó Átalakító Karima Adapter Spektrumok Karima. Használja a Spektrumok S2 Kellékek, Nemcsak a Palackok. Nem Eredeti Spektrum Szivattyú Alkatrészek Használja, mint a Spectra Medela Adapter

Nenesupply Üveg Szál Váltó Átalakító Karima Adapter Spektrumok Karima. Használja a Spektrumok S2 Kellékek, Nemcsak a Palackok.

HUF 1213.65

Készleten
Rendelhető

TARTALOM - 4 KARIMA-ADAPTEREK, vagy ÜVEG SZÁL VÁLTÓ SPEKTRUMOK KARIMA.Használata SPEKTRUMOK karima, valamint a szivattyú MEDELA ÜVEG, DR. BARNA ÜVEGET, Nenesupply keskeny szája üveg.Nem transzferek, nem hulladék.KOMPATIBILIS MODELLEK - a munka SPEKTRUMOK S2 tartozékok, SPEKTRUMOK S1, SPEKTRUMOK 9 Plusz BREASTPUMPS, valamint AVENT BREASTPUMPS.A munka Spektrumok szivattyú alkatrészek, Nenesupply széles szája karimák.VARRAT nélküli PECSÉT/szivárgásmentes - sealmless seal, Nemcsak a palackok (LÁSD a TERMÉK FOTÓ DEMO), így NEM SZIVÁROG SZÁLAK KÖZÖTTI.Használja a Medela üveg, Dr Browns üveget, Nenesupply Keskeny üveg.NE HASZNÁLJA A MÁSIK ÜVEG.ILLESZKEDNEK/KÖNNYŰ CSAVART - Teljes körű külső-belső szálak (LÁSD a TERMÉK FOTÓ DEMO).Könnyen csavart, majd Könnyű eltávolítani.Nincs több tartozó üvegek.Nem kell, hogy tartsa az üveget, míg a szivattyúzás.ANYAG - Orvosi Minőségű Polipropilén(PP), BPA MENTES, Mosogatógépbe felső rack biztonságos.Lehet sterilizálni víz gőz vagy forró víz.Megfelel az UNIÓS előírásoknak megfelelően az anyagok, hogy kapcsolatba étel.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak