.

.

New
Feltámadott Kör Teljes Fúró Gyémánt Festmény Meghatározott, Húsvéti 5D DIY Jézus Kereszt Lily Festék Gyémánt Gyémánt Art Festmény Számok Felnőtt Gyémánt Művészeti Készletek a Kezdő Room Decor 12X16 cm

Feltámadott Kör Teljes Fúró Gyémánt Festmény Meghatározott, Húsvéti 5D DIY Jézus Kereszt Lily Festék Gyémánt Gyémánt Art Festmény

HUF 1564.65

Készleten
Rendelhető

Szuper Flash Gyémánt - A gyakorlatokat, hogy nézd fényes lesz sosem kopik le, még élettel teli, ragyogó, mint a gyanta, gyémánt.Ragyog a fény, a legnépszerűbb DIY dekoráció.(Ez egy keret nélküli).Strasszos Gyémánt Képek - Magas, világos, olajfestmény, vászon, vízálló, sőt, a textúra, a minta maga is ragadós háttér, illetve műanyag fóliát, hogy tartsa a kép ragadós, így lehet könnyű, hogy teljes legyen a kép.DIY Gyémánt Festmény Készletek - Diy gyémánt festmény növeli a gyakorlati képesség, a jó kötés tapasztalat a család.Szórakoztató ajándék a szülők, gyerekek, barátok, munkatársak.Gyémánt Festmény DIY Lépéseket - Először is, a gyémántban, a Műanyag Tálcában, akkor hagyj egy kis ragasztó a tollat venni a Gyémánt Szem Toll helyezze be a strasszos gyöngyök könnyedén, végül vedd fel a gyémántot, majd helyezze be a megfelelő számot a vásznon.Ismételje meg ezeket a lépéseket, amíg befejezem,meg fogja találni keresztül megy az idő,van egy csodálatos, csodálatos gyémánt festmény. 5 D Gyémánt Festmény Készletek - A csomag Tartalmazza : 1 x Gyémánt Festmény 1 x Gyémánt Rajz Eszköz(Sár, Toll, Speed up lemez, gyémánt, táskák)(Kizárja a Keret).Téma : DIY festmény, eredetiség, festés, gyanta, flitterekkel, a gyanta flitterekkel káprázatos, egyedi csillogás, a fény, a legnépszerűbb DIY ékszerek jelenleg.Színes gyémánt festmény díszíti a haza.Tökéletesen díszíteni a nappaliban vagy a hálószobában, hogy a mérkőzés, majd hozza létre a különféle stílusok, biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog.Specifikáció : Anyag : Strasszos+ Vászon Projekt típusa : 5 D gyémánt festmény Szín : mint látható, Gyémánt típusa : Kerek Gyémánt Vászon Méret : Kb. 30x40cm/11.8x15.7in (1cm=0.39 a) Terület : nappali / hálószoba / tanterem / bejárat Stílus : A4268 Kereszt Lily/A4269 Lily DIY gyémánt festmény lépéseket : 1.Nyisd ki a dobozt, ellenőrizze a készletek akár teljes; 2.Szerint a szín-kód, válasszon egy színt a tányért;Ha illessze be az azonos színű, ugyanakkor növelheti a sebességet; 3.Keresse meg a szimbólum a kép elején paszta, amíg befejezem; 4.Ha végeztél,akkor vegyél egy kis könyvek tetején, hadd több szilárdan; 5.Gratulálok, lehet menni keretes fel díszíteni a haza!Megelőző intézkedések a DIY gyémánt festés : 1.Lásd az előző művelet lépéseit. 2.Ha nem tudod, hogy milyen színű, kérjük, tekintse meg a színes ábra.Tipp : eladjuk a gyanta, gyémánt, félkész termék, ide nem értve a keret!Gyémánt festmény, csak kell DIY ragasztás gyémánt.Ez DIY gyémánt festmény.Még nem fejeztem be.Meg kell, hogy csináld magad.Megjegyzés : 1. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm! 2. Kérem, engedje meg, 1-2 cm mérési eltérés miatt kézi mérés.A csomag tartalmazza : 1 X Gyémánt Festmény (gyémántokat kell beilleszteni) 1 Állítsa X Gyémánt Festmény Eszközök (nem.

A javaslat jellemzői

Material:
Rhinestone+ Canvas
Project type:
5D diamond painting
Color:
as shown
Diamond type:
Round Diamond
Canvas Size:
Approx. 30x40cm/11.8x15.7in (1cm=0.39in)
Space:
living room / bedroom / classroom / entrance
Style:
A4268 Cross Lily/A4269 Lily
DIY diamond painting steps:
1.Open the box, check the kits whether complete; :
2.According to the color code, choose a color into the plate;If you paste the same color at the same time, you can increase the speed; :
3.Find the symbols in picture, beginning paste until finish it; :
4.When you finish it,put some books on top, let it more firmly; :
5.Congratulations, you can go framed up and decorate your home now! :
Preventive measures of DIY diamond painting:
1.Refer to the previous operation steps. :
2.If you don't know what the color, please refer to the color chart. :
Tips:
We sell the resin diamonds, semi-finished products, not including frames! Diamond painting, only needs DIY sticking diamond. :
This is DIY diamond painting. It's not finished. You need to do it yourself. :
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
2. Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 X Diamond Painting (diamonds need to be pasted) :
1 Set X Diamond Painting Tools (not :
Megújítva

Vevők, ahogy választanak