.

.

New
Gumiabroncs Szerelés & Demounting Folyékony Kenőanyag Tack & Gyöngy Tömítő Síkosító Autók, Motorok, Kamionok, ATV, Táborozó Kerekek - Csökkenti a Rim Csúszó, Rozsda - Szuper Ügyes Folyadék Kenési, Szivárgás Érzékelő (1 Gallon)

Gumiabroncs Szerelés & Demounting Folyékony Kenőanyag Tack & Gyöngy Tömítő Síkosító Autók, Motorok, Kamionok, ATV, Táborozó

HUF 14202.00

Készleten
Rendelhető

????GUMIABRONCS VÁLTOZÓ KÉSZÜLT, KÖNNYEN Küzd, hogy tökéletes gyöngy pecsétet, amikor szerelés a gumik?Ez a gumiabroncs szerelés kenőanyag segít lezárni a gumiabroncs, a felni, miközben kiváló kenést. ????VÉDJE FELNI - Ez a folyékony gumi változó kenőanyag úgy készül, hogy jelentősen csökkenti a súrlódást, valamint gyöngy kárt, ami történhet, ha kíváncsi az autó gumiabroncs, a felni. ????HASZNÁLJA MINDEN JÁRMŰ típusát - Szuper egyszerű alkalmazni, ez a prémium folyékony gumi gyöngy síkosító használható, szerelési, illetve demounting autó, teherautó, autóbusz, motorkerékpár, félig pedig traktor gumik. ????NEM HAGY nyomot - A DIY keverékek gyöngy kenés hagyhatja el a foltokat, majd maradék a gumik.Ez a slick gumi kenőanyag érvényes, majd mossa le olyan könnyen, így a kerék, felni, tiszta. ????ÉRZÉKELI GUMIABRONCS, nem SZIVÁROG - a gumik mindig rejtélyes módon, hogy elveszítené a levegő még azután is, hogy felfújt?Alkalmazni ezt a gyöngy tömítő kenőanyag a gumiabroncs felületén könnyen felismerni a területeken, ahol a levegő elől.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak