.

.

New
Gumiszalag Kompatibilis Fitbit Díj 5 Zenekarok, Csere Szakaszon Fonott Elastics Nylon Karszalag Sport Csuklószíj Hurok a Fitbit Díj 5 Nő&Férfi (Pattern19#)

Gumiszalag Kompatibilis Fitbit Díj 5 Zenekarok, Csere Szakaszon Fonott Elastics Nylon Karszalag Sport Csuklószíj Hurok a Fitbit

HUF 1185.30

Készleten
Rendelhető

【Kompatibilis Modellek】 : Ezen a szakaszon rugalmas nézni zenekar kompatibilis Fitbit Díj 5, Vásárlás több, hogy növelje a különböző, a stílusok, az élet, a különböző színek hozni más érzés. 【Bőr-barát】 : Puha, Rugalmas nylon anyag, könnyű, jól szellőző, mosható,megbízható, tartós, piszkot nedves ellenálló , használható vagy nedves vagy meleg időjárás, rendkívül puha, kényelmes, nem is érzem rajtad az órát. 【Állítható Méret 】 : Egy méret, a legtöbb csukló 6.1 inich-8.7 inch, egy szakaszon a karkötőt a csukló zenekarok a vékony, rozsdamentes acél csúszka, hogy lehet hossza állítható, ahogy szeretné. 【Legjobb Ajándék】 : Mi gondoskodunk az összes minőségi kapcsolatos kérdések új CSERE, vagy a teljes vételárat, anélkül, hogy vissza semmit.Akkor kérjük lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA először is, ha bármilyen problémája.ift : Alkalmas mindennapi használatra, hétvégi partik, koncertek is nagyon helyes, hogy lehet használni, mint ajándékot, hogy az Esküvő, születésnap, Valentin nap, Anyák napja, Karácsony, Hálaadás Napja, stb. 【Után-eladni Szolgáltatás】 : Mi gondoskodunk az összes minőségi kapcsolatos kérdések új CSERE, vagy a teljes vételárat, anélkül, hogy vissza semmit.Akkor kérjük lépjen VELÜNK KAPCSOLATBA először is, ha bármilyen problémája.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak