.

.

New
A dal lábfürdő Fa lábfürdő Otthon egy lábfürdő Pedikűr Öblök, Láb, fül Cédrus Fa Láb lap lábfürdő lábfürdő - Nagy lábfürdő (Szín : B)

A dal lábfürdő Fa lábfürdő Otthon egy lábfürdő Pedikűr Öblök, Láb, fül Cédrus Fa Láb lap lábfürdő lábfürdő - Nagy lábfürdő

HUF 61742.25

Készleten
Rendelhető

▲ biztonsági design : Összehasonlítva elektronikus design, ez a kád nem csak olcsó, biztonságos, de ott is a szivárgás veszélye, illetve a zaj, a kád megfizethető, amelynek ugyanaz a funkciója, mint az elektronikus equipmentyou van. ▲ lábfürdő készült kiváló minőségű fa, egy gyönyörű, textúra, barátságos, kényelmes környezetben. ▲ használata hordozható, fa lábfürdő hordó, vagy könnyen mozgatható, könnyen hordozható. ▲ Megjegyzés : Ez a termék természetes fából, állaga kissé eltérhetnek a kép. ▲ áztassa a lábát, köröm, a bokám.Felemelje az alsó, biztosítani tudjuk a jobb talp masszázs. ▲▲▲ lábfürdő, ellazítja az izmokat, részben a fáradtság, inkább felejtsd el a testet, segít enyhíteni.Lábfürdő segíti a vérkeringést, miközben gondoskodik a kényelmes otthon.Forró vizet melegíti a hideg láb, rezgés, hogy ellazulnak az izmok, inak, szalagok.Hab tiszta, friss, amikor detoxified, úgy érzem, hogy a meleg a víz.Masszázs láb spa ideális azok számára, akik egy kis probléma a lábát.Anyag ★ : Fa material The víz szintje : 26 CM tetején a◆ vastag Barerufupu rögzített, van egy tartós, rozsda, nehéz megtörni, esett nehéz.◆ kényelmes lábfürdő - jobb fű a lábam, átfogóbb érdekel, hogy csökkentse a nyomást, hogy az érintett ízületek, valamint csökkenti a fáradtság.◆ Lábápoló Terápia - áztassa a lábát a tavaszi, majd stabilizálódott növelésével a nap; áztassa a lábát a nyár, a nyár, a nedvesség lehet ütni őket; a lábát őszi -, tüdő -, majd áztassuk a belek; láb wintersoaked, meleg a test[Megjegyzés] a termékek természetes fából, a textúra van olyan eset, ahol a kép kicsit más.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak