.

.

New
Vezeték nélküli vezérlő Csere PS-3 Vezérlő 2 Csomag Kompatibilis a Playstation 3 Konzol Dupla Sokk Motion Control Korszerűsített Joystick a Töltő Kábel (Rózsaszín+Kék)

Vezeték nélküli vezérlő Csere PS-3 Vezérlő 2 Csomag Kompatibilis a Playstation 3 Konzol Dupla Sokk Motion Control Korszerűsített

HUF 3238.65

Készleten
Rendelhető

???? 【KOMPATIBILIS】A PS-3 vezeték nélküli kontroller használata nagy teljesítményű chipek,Nagy Teljesítményű Bluetooth-PS-3 Vezeték nélküli kontroller.Ez a vezérlő egy harmadik fél termék, de a minőség megfelel a követelményeknek,A harmadik fél vezérlő vezeték nélküli Play Station 3 is lehet használni, vezetékes, a töltés USB-kábel a csomagban. ???? 【2 CSOMAG PLAYSTATION 3 VEZETÉK nélküli KONTROLLER】Ezek a Vezeték nélküli PS-3 gamepad 2 elektronikus motors, hogy a minden hit, baleset, robbanás több izgalmas, reális.Intuitív 6-tengely mozgás érzékelő szabályozza fel a pontosság, a magával ragadó játékélményhez, teszi a tökéletes vezérlő PS-3 játékosok.Ez biztos nagy lesz a meglepetés, amikor a gyerekek vagy a barátok kapnak ezek a gyönyörű Gamepad. ???? 【ÚJRATÖLTHETŐ AKKUMULÁTOR】Ez a vezeték nélküli vezérlő beépített 450m Ah újratölthető akkumulátort, ami kb 2,5 óra, hogy teljesen feltöltött, de lehet használni, körülbelül 5-10hours. ???? 【DUALVIBRATION 】Vezeték nélküli vezérlő kínál, dupla vibráció, 6-tengely technológia nyújt reális játékélményt, valamint érzékek minden mozdulatát. ???? 【KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK】PS-3 vezeték nélküli Kontroller, Ergonómikus tervezés, könnyű súly építési kényelmesebb még órákig a játék.Több játékos PK vagy Csapat Játékok több érdekes.Ez a legjobb ajándék, hogy a barátok, a férj, gyerekek.Especialy ünnepek apák napja,gyereknap,születésnapját, a Karácsonyt.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak