.

.

New
ONLYOILY Kontúr Botot,Korrektor Kontúr Kiemelő Botot,Kegyetlenség Ingyenes Smink,dupla-end arcát, hogy fel alapozót a többi botok krém, Vízálló, Profi Smink, Krém Kontúr Stick(02)

ONLYOILY Kontúr Botot,Korrektor Kontúr Kiemelő Botot,Kegyetlenség Ingyenes Smink,dupla-end arcát, hogy fel alapozót a többi

HUF 1281.15

Készleten
Rendelhető

✔Megtalálni a megjelenés Kontúr Stick Kontúr Botot,Varázslat Garantálja a hibátlan arcbőr.Mit ez a szakmai kiválasztás hideg, meleg színek sikerül a tökéletes Többi. ✔Kettős végű 2 az 1-ben kiemelése kontúr accurtet Kontúr Bot van, egy krémes befejezni, hogy könnyedén lefedi kontúrok, kiemeli s kontúrok.Biztosít kellemes viselet.Vízálló, tartós hatás. ✔Rendelkezik, közepes természetes fedezetet nagyobb területek az arc, elrejti a megjelenése a foltokat, csökkenti a finom vonalak. ✔Alkalmazni napfürdő árnyékban, az oldalán, az orr, az arcát üregek, az álla vonala, egy modell tollat.Használja az éles ecset, hogy emelje fel a hue közepén az orr, az arccsontja, a homlok csont, a központ a homlok. ✔Nem comedogenic formula működik, minden bőrtípusra.A kozmetikai ingyenes, atrocitások, így nyugodtan használja a termékeket.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak