.

.

New
Vezeték nélküli Vezérlő PS3, Beépített Dupla Vibrációs Szerencsejáték Távoli Joystick Kompatibilis a Playstation 3,a Töltő kábel Kábel (Kék+ Piros)

Vezeték nélküli Vezérlő PS3, Beépített Dupla Vibrációs Szerencsejáték Távoli Joystick Kompatibilis a Playstation 3,a Töltő

HUF 6966.00

Készleten
Rendelhető

【PS3 Kontroller Vezeték nélküli 2 Csomag】 : kompatibilis az összes PS3 játékok.A PS3 vezeték nélküli kontroller használata nagy teljesítményű chipek, a gamepad a játékban van egy jobb stabilitás, nagy pontosságú 360° Rockerek, a késedelem majdnem nulla. 【playstation 3 vezeték nélküli kontroller】Nagy Teljesítményű Bluetooth PS3 vezeték nélküli vezérlő 32ft vezeték nélküli távolság, nem szenved adatvesztés vagy interferencia. 【Nagy teljesítményű Akkumulátor】Beépített 400m Ah lítium elemet, csak fel kell tölteni a kilincset, 2 óra, lehet játszani 3-5 óra teljes erővel!10mins automatikus alvó üzemmód energiatakarékos, meghosszabbítja az akkumulátor élettartama. 【Ergonomikus Kialakítás】PS3 kontroller vezeték nélküli, 360 fokos elhelyezése ultra-pontosság.Rendkívül érzékeny motion control rendszer lehetővé teszi, hogy a játék még reális.A legjobb ajándék a fiúk, lányok.Especialy ünnepek,Gyermek nap,születésnap, Karácsony. 【, AMIT kapsz】 lesz PS3 vezeték nélküli kontroller 2 csomag 2 töltőkábel,Ha bármilyen kérdése van a termékekkel előtt vagy után eladó, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!Mi fog válaszolni, hogy az első alkalommal, az elégedettség a legnagyobb cél.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak