.

.

New
JQWUPUP Luxus Baldachinos Ágy Függöny, Fodros Hercegnő 4 Sarokban Post Lombkorona Háló, Csipke Baldachinos Ágy, a Lányok, Gyerekek, Hálószoba Dekoráció (Iker, Rózsaszín)

JQWUPUP Luxus Baldachinos Ágy Függöny, Fodros Hercegnő 4 Sarokban Post Lombkorona Háló, Csipke Baldachinos Ágy, a Lányok, Gyerekek,

HUF 2698.65

Készleten
Rendelhető

A csomag Tartalmazza : (a LENGYELEK NEM TARTOZÉK) 1db Twin Baldachinos Ágy Függönyét : 39"(W)*78"(L)*78"(H). ★ GYÖNYÖRŰ, DIVAT, DESIGN - JQWUPUP Luxus Baldachinos Ágy Függöny gazdag csipke díszítéssel, 3 nyílások, hozzon létre egy gyönyörű hercegnő ágy a lány egy drámai több romantikus meg a gyerekek szobájában.Ügyfeleink visszajelzése, hogy a lánya a szerelem, ez az ágy, baldachin, amely fokozza a lányok hálószoba a palotába. ★ EGÉSZSÉGESEBB, BIZTONSÁGOSABB AZ ALVÁS - JQWUPUP Ágy Baldachinos ad a lányok egy egészségesebb aludni is létrehozhat zártkörű hely a gyerekeknek, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a tökéletes este. ★ LÉGÁTERESZTŐ - A jó minőségű 100% poliészter szövet fenntartja a jó légáteresztő 250 lyukak négyzetcentiméterenként.JQWUPUP Lombkorona Nettósítási a 360 fokos tervezés hatékonyan védi a gyerekeket aludni. ★ NAGY ÉRTÉKET - Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal fog válaszolni 24 órán belül.Ha bármely részét, vagy elveszik vagy megsérül szállítás közben, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először, meg fogja oldani a problémát jobban az ön igényei szerint.Méret : Twin | Szín : Rózsaszín.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak