.

.

New
Bleuhome 6 Csomag 10 hüvelykes Üzem Csészealj, nagy teherbírású Műanyag Üzem Csészealj 10 centis Kerek, Tartós Üzem Tálcát Edények, Virág, Növény Csészealjak a Beltérben, Növény Tálca az Ültetvényes 8/9/10 (Fekete)

Bleuhome 6 Csomag 10 hüvelykes Üzem Csészealj, nagy teherbírású Műanyag Üzem Csészealj 10 centis Kerek, Tartós Üzem Tálcát

HUF 2428.65

Készleten
Rendelhető

【Növény CSÉSZEALJ VLUE】Bleuhome növény csészealj 10 es, 6-os csomag terrakotta növény csészealjak, A tálca mérete minden Virág, fű tálcák 10.5" a tetején pedig 9" az alsó, valamint az 1.2" a mély, alkalmas ültetvényesek alsó átmérője kevesebb, mint 9 cm.Növény Tálca az Ültetvényes 8"/9"/10". 【MEGVASTAGODOTT & TARTÓS】A növény csészealjak készült vám PP műanyag.A műanyag masszív, erős, tartós lesz az utolsó néhány évben, Műanyag üzem csészealj 10 hüvelykes célja a matt befejező külső puha, kerek formák, így egy modern, minimalista stílusú, növény csészealjak a beltérben. 【Növény CSÉSZEALJ HASZNÁLJA】a 10 hüvelykes üzem csészealjak fogások túlfolyó víz a virág cserépben tartja a bútor, mind a foltok ingyenes.Nincs félelem a szivárgás a virág cserépben.Sötét barna megjelenése nem befolyásolja bármilyen színben illő ültetvényesek. 【KÜLTÉRI, ILLETVE BELTÉRI HASZNÁLATRA】Hosszú élettartamú erős, masszív műanyag tálca legjobb választás a cserepes növények, bent a házban vagy kültéri.Nem kell aggódni az Időjárás feltételeket növény csészealjak. 【ELÉGEDETTSÉG】Hozza meg a legjobb termékeket, szolgáltatásokat. 10 hüvelykes Üzem csészealj célja, hogy boldoggá tesz, használja a növényi csészealjak be otthon, vagy a szabadban, kertben vagy a teraszon, miközben nem kell aggódni, alatt fölött öntözés a növények.Nagy növény tálcák.Erős növény csészealjak lehetővé teszi a növények számára, hogy könnyen mozgatható, nem kell változtatni a növényi ételek gyakran, a másik pedig az utolsó néhány évben.A növény tálcák fog kapni a felesleges víz, talaj, a vízálló kivitel, a víz, a talaj nem történik meg újra.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak